Sport

Komentari 117

Bivša tenisačica raskrinkala Novaka: On je odavno cijepljen

Bivša tenisačica raskrinkala Novaka: On je odavno cijepljen

Prvi reket svijeta još uvijek nije otkrio je li cijepljen, a umjesto njega to je odradila bivša austrijska tenisačica Barbara Schett koja je tvrdi da je Novak šutio jer ga smetaju podjele na cijepljene i necijepljene

Novak Đoković (34) zasigurno je već odavno cijepljen, rekla je bivša austrijska tenisačica Barbara Schett (46) za Kleine Zeitung. 

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković i Boban slavili na Wembleyju

Bivša sedma tenisačica svijeta tako je šokirala svjetske medije s obzirom na to da se Novak još uvijek nije izjasnio, a već neko vrijeme piše se o nadolazećem Australian Openu i mjerema prema kojima svi tenisači moraju biti cijepljeni ako žele prisustvovati turniru.

Đoković je do sada izbjegavao dati odgovor na pitanje o tome je li cijepljen, ali ako je za vjerovati bivšoj tenisačici koja danas radi kao TV komentatorica na kanalu Eurosport, prvi reket svijeta cijepivo je primio jer inače ne bi mogao igrati ni na turniru u Parizu koji je osvojio prošlog vikenda. 

ATP Masters 1000 - Paris Masters

Barbara smatra da je Đoković šutio isključivo iz razloga što ga smetaju podjele. 

- Strašno je što se događa u društvu između cijepljenih i necijepljenih. Ne mogu vjerovati da smo spali na to da diskriminiramo ljude prema tome hoće li se cijepiti li neće. Jako sam razočaran društvom i medijima koji vrše pritisak na sve ljude - rekao je Đoković prije mjesec dana. 

Cijepljen ili ne, premijer savezne australske države Viktorije Daniel Andrews jasno je poručio da njegova vlada necijepljenim igračima neće dopustiti igranje na turniru isto kao i organizatorima, radnicima i navijačima. 

 

Najčitaniji članci