Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bivši hajdukovci trpaju: Vlašić i Bašić, ali nijedan nije pobijedio

Bivši hajdukovci trpaju: Vlašić i Bašić, ali nijedan nije pobijedio

Nikola Vlašić zabio je za moskovski CSKA, ali njegova momčad uzela je 'samo' bod u dvoboju protiv Urala (2-2). Toma Bašić pak je zabio protiv Lillea za koji nije igrao Domagoj Bradarić, ali su na kraju izgubili (2-1)

VIDEO

U susretu 18. kola ruskog nogometnog prvenstva CSKA je kod kuće odigrao 2-2 protiv Urala, a drugi gol za moskovski sastav zabio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić. U Francuskoj su nogometaši Lillea barem privremeno preuzeli vrh ljestvice francuskog prvenstva nakon što su u susretu 14. kola pobijedili Bordeaux sa 2-1, a gol za goste zabio je hrvatski nogometaš Toma Bašić.

Vlašić je u 61. minuti zabio za vodstvo 2-1, a bio je to njegov već osmi ligaški gol ove sezone. Za Moskovljane, koji su već osam susreta bez pobjede, je u 12. minuti zabio i Škurin, a u posljednjim trenucima susreta zaradio je i crveni karton. Za Ural su zabili Egorićev (31) i Kalinin (89), dok je Pogrebnjak u 48. minuti isključen.

Vlašić je igrao cijeli susret, dok je Kristijan Bistrović ušao u igru u 79. minuti. Danijel Miškić je igrao cijeli susret za Ural. Rubin je na gostovanju pobijedio Tambov sa 1-0, a Filip Uremović je igrao cijeli susret za pobjednički sastav. Moskovski Lokomotiv je doživio težak poraz na gostovanju kod Krasnodara izgubivši sa 0-5. Vedran Ćorluka je igrao svih 90 minuta za Lokomotiv

Ahmat Grozni je kod kuće izgubio od Rostova sa 0-1, a Zoran Nižić je za domaći sastav igrao cijeli susret. Na ljestvici vodi Zenit sa 38 bodova, Spartak na drugom mjestu ima 35 bodova, dok je CSKA  treći sa 34 boda.

Bradarić nije igrao, Lille slomio Bordeaux

Lille je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto ljestvice Le Championnata sa 29 bodova, bod više od PSG-a koji igra protiv Lyona.

Domaćin je poveo u 17. minutui golom Jonathana Davida, a u 30. minuti izjednačio je Bašić. Hatem Ben Arfa je ubacio iz kornera, a Bašić nogom zabio za 1-1. No u posljednjim trenucima prvog dijela Jose Fonte je doveo Lille u novo vodstvo.

Domagoj Bradarić nije nastupio za Lille zbog žutih kartona, dok je Bašić za goste igrao do 63. minute. U ranije odigranom susretu Rennes je na gostovanju pobijedio Nicu sa 1-0 prekinuvši crni niz, dok je Nica nastavila lošu seriju rezultata.

Gol odluke zabio je Niang u 28. minuti. Za Rennes je to bila prva pobjeda u zadnjih devet susreta u svim natjecanjima, dok je Nica bez pobjede osam susreta. Tri boda dohvatio je i Lorient porazivši Nimes sa 3-0, dok je Brest pobijedio Reims sa 2-1. Nantes je remizirao 1-1 protiv Dijona, dok su Strasbourg i Metz odigrali 2-2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe