Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bivši hrvatski UFC-ovac za pojas će se boriti na livadi u Vojvodini

Bivši hrvatski UFC-ovac za pojas će se boriti na livadi u Vojvodini
1

Goran Reljić borio se u najjačoj svjetskoj i najjačoj europskoj MMA organizaciji, a u Srbiji će imati zadatak zaustaviti Jurkovića na putu do potpisa ugovora s UFC-om

VIDEO

Program SBC 28 priredbe koja se održava 19. lipnja u Odžacima doživio je jednu veliku promjenu. Srbin Miro Jurković i Goran Reljić (36) borit će se u glavnoj borbi priredbe.

Reljić će imati priliku napasti titulu prvaka srednje kategorije koja je u vlasništvu sjajnog borca iz Sombora. Jurković je zadnju borbu odradio sredinom ožujka protiv Brazilca Jeffersona Dos Santosa Oliveire, ima niz od četiri pobjede i na omjeru je 10-1. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Reljic (@goranghostreljic) on

Goran Reljić hrvatski je veteran koji je godinama bio i dio UFC-ova rostera te nije mogao odoljeti ovoj prilici da se spusti u srednju kategoriju (do 84 kilograma). Jurković je pojas srpske SBC promocije osvojio u prosincu prošle godine, kad je pobijedio Manoela Fernandesa Neta, borca koji mu je i nanio jedini poraz u dosadašnjoj obećavajućoj karijeri.

Hrvatski borac neće imati lagan izazov. Jurkovića mnogi smatraju idućim srpskim UFC borcem, a eventualna pobjeda protiv našeg veterana pogurala bi ga ka tom cilju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SBC 28 Revenge Novi Main Event - sudar dva šampiona!! Velika promena na SBC 28 Revenge fight cardu - ipak ćemo u glavnoj borbi večeri 19. juna gledati vrhunski okršaj između dva šampiona - Miro Jurković vs Goran "Ghost" Reljić! Kako se i provlačilo po intervjuima ovih dana ova borba je konstantno bila jedna od prisutnih opcija, i budući da se situacija sa pandemijom tek sitnim koracima smiruje i da nesigurnost mera i otvorenih internacionalnih putovanja još uvek nije stopostotno zagarantovana i predstavlja svojevrsni rizik, a na kraju krajeva dva najkvalitetnija borca na ovim prostorima su ipak poželela da testiraju jedan drugog u SBC Revenge oktagonu, to je duel koji ćemo gledati 19. juna - najbolja borba koju smo imali priliku da vidimo u SBC Revenge borilištu, duel dva šampiona, iz Srbije i Hrvatske - Jurković vs Reljić! Miro Jurković, šampion u Engleskoj, gde je osvojio pojas Lion FCa, i borac koji je nastupao u Cage Warriors borilištu i iza sebe ima veliku pobedu nad njihovim šampionom Jamesom Webbom - a ipak, najbolje se oseća u SBCu i za najveće dostignuće u dosadašnjoj karijeri smatra SBC šampionski pojas, koji je zasluženo osvojio u sada već jednoj od najboljih evropskih organizacija, i želi da ide stopama boraca i šampiona koji su u skorije vreme iz SBCa direktno stigli medju svetsku elitu - Sekulić, Todorović, Pereira, Luis Rafael Japa, Alex Leko, itd. UFC zvezde i legende sporta, šampioni velikih organizacija svoju priliku za povratak na vrh traže upravo preko najbolje regionalne promocije SBC Revenge - Maldonado, Ishii, Veličković, Pokrajac, Albini, Falcao...naravno i Goran "Ghost" Reljić! Za Mira, kao nekog ko želi svetsku karijeru, kao i za Gorana koji je mesto među elitom odavno zaslužio i potvrdio, ova vrhunska borba je najrealnija sportska opcija, i pravi izazov - bivši LFC prvak i aktuelni šampion SBCa protiv bivšeg šampiona BKBa i KSWa, dobro poznatog imena svim ljubiteljima MMA sporta, bivšeg UFC i Rizin borca, jednog od najboljih MMA boraca iz Hrvatske - Gorana Reljića!! Očekuje nas vrhunski spektakl i istorijski Main Event!

A post shared by SBC Revenge (@sbcrevenge) on

Vjerovali ili ne, SBC 28 održat će se na livadi u Odžacima ispred tamošnje dvorane i bit će gledatelja. Glavna borba je poznata, a uskoro će vrijedni organizatori objaviti i ostatak programa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe