Sport

Komentari 30

Bivši igrač NFL-a brutalno je pretukao suprugu ispred bebe: Udarao ju pa bacio na televizor

Bivši igrač NFL-a brutalno je pretukao suprugu ispred bebe: Udarao ju pa bacio na televizor

Udario me nekoliko puta u glavu! Molila sam ga da prestane jer je beba bila na kauču samo nekoliko metara od mene, rekla je supruga Zaca Stacyja za kojeg je izdan nalog za uhićenje. On je i dalje u bijegu

Bivši igrač američkog nogometa Zac Stacy (30) u bijegu je od policije nakon što je prošlog vikenda brutalno pretukao suprugu pred njihovim petomjesečnim djetetom u kući na Floridi. 

Na društvenim mrežama objavljene su snimke sa sigurnosne kamere na kojoj se vidi kako divljački mlati suprugu, a ona ga moli da prestane. 

Upozoravamo da su snimke iznimno uznemirujućeg sadržaja. 

Stacy ju je nekoliko puta udario u glavu nakon čega je od siline udarca pala na kauč, a potom ju je zgrabio i bacio u televizor koji je pao na nju. Njegovom manijakalnom iživljavanju ovdje nije bio kraj. Ponovno ju je zgrabio, izvrijeđao i bacio na dječju sjedalicu.

- Molim te, prestani - govorila je Zacova supruga nakon čega je izašao iz kuće. 

Snimke je objavila njezina prijateljica, a njihovo drugo dijete navodno se tijekom fizičkog zlostavljanja sakrilo u drugu sobu. 
Nakon napada, djevojka je pozvala policiju te je Zac pobjegao iz kuće.

- Udario me nekoliko puta u glavu! Molila sam ga da prestane jer je beba bila na kauču samo nekoliko metara od mene - rekla je u prijavi, a prenosi NY post.

Za nekadašnjim igračem St. Louis Ramsa i New York Jetea izdan je nalog za uhićenje, a njegova supruga je hospitalizirana zbog ozljeda koje je zadobila.

 

Najčitaniji članci