Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Bivši izbornici: Ne daj se, Dario, nisi to ničim zaslužio

Trojica bivših izbornika, Barić, Jozić i Kranjčar, podržali su Šimića. Bilić morao bi naći snage i stati iza teških odluka kakva je otpisivanje igrača

AFP
Foto: AFP
3 komentara

Dario Šimić odličan je igrač i čovjek, uvijek na dispoziciji. Ne mogu se sjetiti jedne njegove loše utakmice za reprezentaciju, izjavio je Zlatko Kranjčar.
Kranjčar smatra da je Bilić sa Šimićem morao postupiti drugačije.
- Ima uspješnu karijeru, sada je i standardan u Monacu. To se trebalo drugačije riješiti, možda sa Slovenijom. Možda da se tamo onda oprosti jer ovo sigurno nije zaslužio - rekao je Cico i dodao:
- Stručni stožer mora već jednom odlučiti na koga računa i to objelodaniti. Ali ako su već počeli kvalifikacije, mislim da bi ih trebali i nastaviti, barem još utakmice protiv Ukrajine i Andore. On će puno toga usmjeriti.
Slično kao Zlatko Kranjčar razmišljaju i drugi bivši hrvatski izbornici, Otto Barić i Mirko Jozić.
- Otišao je iz velikog Milana u Monaco, koji je isto dobar krug, da bi igrao i zaslužio poziv u reprezentaciju. Trebao je više igrati, jer ako ne igra, ne mora ga se ni pozivati.
Objasnio je Barić i zašto je u njegovoj eri bio kapetan Boris Živković, a ne Dario Šimić.
- Živković je tada bio odličan, a na terenu mi uvijek treba netko tko može i podviknuti kada zatreba.
Mirko Jozić bio je umjereniji.
- Ne znam prave razloge zašto je bio na tribini. Ali znam da je odličan igrač i čovjek, pravi je profesionalac - kazao je Jozić.

Naši partneri pišu
Message