Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bivši susjedi Cristiano i Tomo: "CR7 obožava mog Tomasa"

Bivši susjedi Cristiano i Tomo: "CR7 obožava mog Tomasa"
5

Cristiano Ronaldo nije bahat, kako ljudi misle. Znamo se iz Lisabona, uvijek je bio pristojan i volio se igrati s mojim sinom, kaže Tomo Šokota, nekad zvijezda Benfice

VIDEO

Cristiano Ronaldo i ja stanovali smo u istoj zgradi u Lisabonu, često sam ga viđao. Bio je vrlo pristojan, a tad mi ni na kraj pameti nije bilo da će postati takav igrač, prisjetio se portugalskih dana Tomo Šokota.

Od 2002. godine do 2003. Cristiano Ronaldo igrao je za Sporting, dok je Šokota bio zvijezda Benfice.

- Čuo sam od zajedničkog prijatelja da je izjavio kako bi želio jednog dana slaviti golove poput mene. Tad sam skidao majicu i trčao navijačima, njemu se to valjda svidjelo - rekao je Šokota i dodao:

Reuters/Pixsell

- Stvarno nisam mislio da će izrasti u takvog igrača, za mene najboljeg na svijetu. Nisu ga previše voljeli u Sportingu jer su smatrali da je sebičan. Pokazao je poslije da je kompletan igrač, za mene bolji i od Lionela Messija.

Živio je portugalski nogometaš u Lisabonu s obitelji, a majka je vodila glavnu riječ.

- Danas je dojam kako je jako bahat, valjda zbog tih frizura i što jako pazi na izgled. Kad je bio mlađi, nisam ga takvog doživio, bio je vrlo privržen majci, na početku karijere sasvim ju je slušao, ona je sve vodila - rekao je Šokota.

Lijepe uspomene ima Šokota kad mu se u Lisabonu rodio sin Tomas. Cristiano Ronaldo nije prošao kraj njega a da se nije malo dječački poigrao s njim.

- Luku Modrića zamolio sam da mi se Cristiano Ronaldo potpiše na dres za Tomasa. Kaže da ga se odmah sjetio i poslao mu dres s posvetom.

Šokota kaže da bi Ronaldo trebao doći u Hrvatsku.

- Trebao je doći u Zadar na ljetovanje, ali nismo imali vremena organizirati sve što mu treba. No želi doći k nama - rekao je Šokota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu