Obavijesti

Sport

Komentari 46

Bjelica 2 m bliže centru: Kako se crta trenerski prostor u Osijeku?

Bjelica 2 m bliže centru: Kako se crta trenerski prostor u Osijeku?
3

Neskladno su iscrtane linija trenerskog prostora za gostujućeg šefa struke i trenerskog prostora sjajnog osječkog stručnjaka Nenada Bjelice. Jedna je manja, ali - bliža centru, četvrtom sucu i VAR kameri

VIDEO

U nedjelju nas čeka sjajni derbi hrvatskog nogometa, a ne igraju Dinamo i Hajduk nego: Rijeka i Osijek. HNL javnost jedva čeka spektakl na Rujevici. Praznik nogometa... Igraju dvije - prvoplasirane momčadi lige!

POGLEDAJTE VIDEO: Bravo Dino! Himna Osijeka

Pokretanje videa...

Dino Mataković napisao himnu Osijeka VIDEO

U prošlom kolu Rijeka je golovima svojih zvijezda Drmića i Murića u Kranjčevićevoj s 2-0 pobijedila Lokomotivu (imali su Lokosi dvije-tri sjajne šanse, a Bijeli promašili penal).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osijek je pak u 13. kolu pored Drave s 1-0 osvojio nova tri boda protiv Hrvatskog dragovoljca, a strijelac za važnu pobjedu bio je Mihael Žaper u 71. minuti.

Tomić: Pravo ozračje za Osijek; Čabraja: Drmić je najbolji u ligi
Tomić: Pravo ozračje za Osijek; Čabraja: Drmić je najbolji u ligi

I upravo gledajući izvješće sa susreta Osijeka i Dragovoljca već se u prvom kadru, doslovno u prvoj sekundi vidi: dosta neskladno, interesantno iscrtavanje linija trenerskog prostora za gostujućeg šefa struke i trenerskog prostora sjajnog osječkog stručnjaka Nenada Bjelice.

Bjeličin je prostor, izgleda, čak i nešto manji, ali zato - dva metra bliži centru nego onaj suparničkog trenera (?). Osijekov je trener tako bliže središtu travnjaka, i četvrtom sucu i kameri na kojoj glavni arbitar eventualno pregledava VAR snimku.

Kako god bilo, jedva čekamo nedjelju 31. listopada (17 i 30) na riječkoj Rujevici i nadamo se kako će i Goran Tomić i Bjelica imati sve svoje najjače igračke adute na raspolaganju.

Murić i Drmić objasnili nogomet
Murić i Drmić objasnili nogomet

Pa da gledamo vrhunski HNL-nogomet i spektakularni derbi nakon kojeg će se mjesecima pričati o Drmiću ili MierezuPavičiću ili KleinheisleruMuriću ili BočkajuAmpemu ili Nejašmiću, a ne (nedajbože) o sucima, VAR-u i dvojbenim sudačkim odlukama.

U tom smislu arbitrima silno veliku pomoć mogu pružiti svi igrači na travnjaku i klupi i svi članovi stručnih stožera oba kluba. Neka derbi bude nogometno žestok, ali bez uvreda, primitivizma, prijetnji i sličnih 'krkanluka'.

Prvi protiv drugog. Rijeka vs Osijek. Nedjelja, 17 sati i 30 minuta... Svi putevi - vode na Rujevicu!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića