Obavijesti

Sport

Komentari 65

Bjelica Blue Boys: Oršić u ekipi kola, nominiran i za naj-igrača!

Bjelica Blue Boys: Oršić u ekipi kola, nominiran i za naj-igrača!
1

Mislav Oršić na vrhu je ljestvice strijelaca Lige prvaka nakon prvog kola s Erlingom Brautom Hålandom iz Salzburga, a Uefa ga je uvrstila među četiri najbolja igrača. Glasujte za "modrog" asa

VIDEO

Mislav Oršić (26) protiv Atalante (4-0) je odigrao utakmicu života.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:50

- Mali Oršić. Tri komada. Ovo je nevjerojatno i sjajno. Imao je postotak kao Michael Jordan - rekao je Joško Jeličić u programu PlanetSporta i najbolje opisao večerašnju partiju sjajnog Oršića koji je pokazao da itekako zaslužuje mjesto u reprezentaciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tri gola iz četiri udarca u okvir i hat-trick na Maksimiru bio je prvi jednog Dinamova igrača u Ligi prvaka, čime je novi hrvatski reprezentativac na diobi vrha ljestvice strijelaca sa Salzburgovim Erlingom Brautom Hålandom.

Sasvim očekivano i logično, Oršić se takvom predstavom uvrstio u momčad kola prema portalu SofaScore, na osnovu statističkih izračuna. 

Uz njega, na golu je Valencijin Jasper Cillessen, u obrani Kieran Trippier (Atlético), Joël Veltman (Ajax), Mats Hummels (Dortmund) i Nicolás Tagliafico (Ajax), u veznom redu Riyad Mahrez (Manchester City), Zlatko Junuzović (Salzburg) i Thiago Alcántara (Bayern), a u napadu Håland i njegov suigrač Hee Chan Hwang.

Nema igrača Barcelone i PSG-a, ali zato je tu jedan dinamovac. Kojeg je honororirala i Uefa uvrstivši ga u izbor za najboljeg igrača prvog kola s Hålandom, Marc-Andréom ter Stegenom iz Barcelone i Ángelom Di Maríjom iz PSG-a. Glasovati možete OVDJE.

Najbolja utakmica u dvije godine

- Ne znam što bih pametno rekao nakon ovakve utakmice. Mislim da je ovo naša najbolja utakmica u dvije godine i baš se dogodila u Ligi prvaka. U dobroj smo poziciji da nastavimo dalje i plasiramo se u drugi krug - rekao je Oršić nakon utakmice i dodao:

- Sretan sam zbog ta tri gola, ali momčad je odradila perfektan posao. Promijenili smo bili formaciju, iznenadili ih i sve je dobro prošlo. Imamo gust raspored ovaj mjesec, moramo nastaviti dalje raditi i idemo tako dalje.

Pokretanje videa...

Druženje navijača i igrača Dinama prije Atalante 01:48

Nenad Bjelica je iznenadio postavivši momčad s trojicom stopera.

- Sigurno se nisu nadali, prvi je put da smo igrali u ovoj formaciji i nisu znali kako napadati. Sad ćemo malo proslaviti, imamo malo gust raspored pa nema mjesta za neko veliko slavlje - zaključio je Oršić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener