Obavijesti

Sport

Komentari 340

Osječani nastavili borbu za vrh: Mierez glavom slomio Splićane

Osječani nastavili borbu za vrh: Mierez glavom slomio Splićane

Nakon prilikama siromašnog prvog poluvremena, utakmica se otvorila u nastavku, a već u 48. minuti zabio je Mierez za, na kraju, konačnih 1-0. U 86. minuti je Fossati dobio drugi žuti karton u dvije minute i napustio igru

Nogometaši Osijeka minimalnom pobjedom (1-0) na gostovanju kod Hajduka u Splitu u derbiju 29. kola opet su zasjeli na vrh Prve HNL. Gol vrijedan pobjede zabio je najbolji strijelac lige Mierez u 49. minuti. Argentinac je odlično skočio i glavom poslao u mrežu ubačaj Jugovića i tako zabio svoj 20 ovosezonski gol, a deveti glavom.

Ovakva igra nije dovoljna ni za fenjeraše, a kamoli za Osijek!
Ovakva igra nije dovoljna ni za fenjeraše, a kamoli za Osijek!

Hajdukovci su nervoznije otvorili utakmicu i nikako nisu mogli stvoriti šansu pred osječkim golom, ali nisu mogli ni Osječani u prvih 45 minuta. Međutim, u 48. minuti se odlično snašao Mierez i poentirao za vodstvo, a nakon toga se Hajduk pokušao 'otvoriti', ali nisu zapucali u okvir Ivušićeva gola.

Split: Hajduk protiv Osijeka na Poljudu u 29. kolu Prve HNL

Izabranici Nenada Bjelice imali su još par dobrih prilika, ali otišlo je što pokraj gola, a što u korner nakon dobrih reakcija Lovre Kalinića. Nervoza je sve više rasla, a eskalirala je od 84. do 86. minute kad je Fossati uspio dobiti dva žuta kartona i otišao na ranije tuširanje. Na samom kraju susreta malo je 'poletio' Bočkaj i pokazao Todoroviću tko je glavni udarcem prsa o prsa i za to dobio žuti karton nakon posljednjeg Bebekova zvižduka. 

Split: Hajduk protiv Osijeka na Poljudu u 29. kolu Prve HNL

Osječani su ponovno prvi na tablici s utakmicom više od Dinama (64) i bodom više (65), a već u srijedu, 21. travnja, slijedi okršaj na Gradskom vrtu protiv direktnih konkurenata za naslov. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
29. KOLO 1. HNL 20:30 , STADION POLJUD, SPLIT
Hajduk
0 : 1
Osijek
48' Mierez
Sortiranje događaja
90'+4'

Zaiskrilo je pred sam kraj susreta  nakon jednog neopreznog lakta u lice Cheberka je Diamantakos dobio žuti karton.

90' NADOKNADA

Kao što smo i najavili, još će se minimalno igrati šest minuta.

89'

Krenuli su grčevi, a kako smo mogli čuti, Bebek namjerava produžiti utakmicu čak šest minuta što je potreslo Nenada Bjelicu koji je u raspravi sa četvrtim sucem dok se Bočkaj ne može dići s travnjaka. Nakon toga je Nino Bule dobio crveni karton, dok je pomoćni trener Hajduka dobio žuti karton.

85'

Fossati u dvije minute dobio i drugi žuti karton! Kakva nepromišljenost Talijana koji mora ranije na tuširanje, a mogao je za ovaj start dobiti i direktan crveni karton.

84'

Bilo je ovo jako nespretno, Fossati je neoprezno startao na Kleinheislera i za to dobio žuti karton. 

Komentari 340