Obavijesti

Sport

Komentari 15

Bjelica: Istra nije uvijek jalova i slaba, a i nemaju što izgubiti...

Bjelica: Istra nije uvijek jalova i slaba,  a i nemaju što izgubiti...
1

Dinamo u subotu gostuje kod Istre, a ako im se poklopi rezultat Rijeke, koja ne smije pobijediti Inter, mogli bi već u Puli proslaviti naslov prvaka. Bjelica na raspolaganju ima sve igrače osim Hajrovića i Leovca

VIDEO

U zadnje dvije utakmice oni su pokazali dva lica. Protiv Rudeša jalovo i slabo, ali u Koprivnici su odigrali ozbiljnu utakmicu, imali novu energiju, unijeli nekoliko novih igrača i u potpunosti drugačije izgledali, rekao je Nenad Bjelica u najavi utakmice s Istrom.

Dinamo gostuje u Puli od 16:30, a Igor Cvitanović je u prošlom kolu uzeo svoj prvi bod kod Slaven Belupa i to nakon što je Istra gubila 3-1 do 90. minute.

- Zasluženo su uzeli bod i pokazali veliki karakter jer su gubili 3-1 pa su se vratili. Treba im na tome čestitati. Već smo imali teške utakmice protiv njih ove sezone, tako da očekujemo da će i ova biti tvrda. Protivnik igra bez opterećenja, mogu samo dobiti u ovoj utakmici. Ali Dinamo uvijek ide na tri boda. Želimo se približiti naslovu prvaka - poručio je trener Dinama.

Bjelica još uvijek ne može računati na ozlijeđene Izeta Hajrovića i Marina Leovca, ali Izet će se vratiti u idućem kolu protiv Belupa.

- Njih dvojica nisu na raspolaganju, ali Hajrović će vjerojatno biti u sastavu u sljedećoj utakmici. To je privilegirana situacija u kojoj 23 igrača konkuriraju za 18 mjesta. Slatke brige za mene kao trenera i nadam se da ću odabrati najbolje - rekao je.

Dinamo već u Puli može osigurati naslov prvaka, a uz pobjedu protiv Istre potreban im je i remi ili poraz Rijeke koja igra s Interom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe