Obavijesti

Sport

Komentari 29

Bjelica nakon remija: Gorica je tradicionalno neugodna, ali mislim da smo zaslužili bod

Bjelica nakon remija: Gorica je tradicionalno neugodna, ali mislim da smo zaslužili bod

Mislim da je današnji rezultat realan jer smo imali u prvom poluvremenu stvarno dobre šanse kao i onu vrlo izglednu Jurčevićevu u nastavku. No, moramo priznati da je i Gorica imala svoje prilike, rekao je

VIDEO

U 18. kolu Prve HNL Gorica i Osijek remizirali su 1-1. Momčad Krunoslava Rendulića pružila je bolju partiju na domaćem terenu te osvojila bod protiv Osijeka koji je od 61. minute bio bez isključenog Kleinheislera zbog drugog žutog kartona. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nenad Bjelica

Pokretanje videa...

Nenad Bjelica 05:43

- Tradicionalno neugodan teren za nas, mislim da je današnji rezultat realan jer smo imali u prvom poluvremenu stvarno dobre šanse kao i onu vrlo izglednu Jurčevićevu u nastavku. No, moramo priznati da je i Gorica imala svoje prilike, sve u svemu s obzirom da smo više od pola sata imali igrača manje, mislim da je bod apsolutno zaslužen i čestitam svojim nogometašima - zjavio je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dobili su Bijelo-plavi čak sedam žutih kartona, Laszlo ih je zaradio drugi zbog čega je isključen s utakmice, ali domaći nisu uspjeli materijalizirati brojčanu prednost.

Velika Gorica: U 18. kolu Prve HNL sastali se Gorica i Osijek

- Ne komentiram nikada suđenje, neću ni ovaj puta. Nismo očekivali da će oni zaigrati s tri stopera, ali smo znali odgovoriti na te promjene u njihovoj igri. Kažem, uvijek može bolje, ali na tradicionalno neugodnom gostovanju uzeti bod nije loše. Prvo nas je poremetila spoznaja da Topčagić nije bio spreman za nastup iako je trebao igrati od početka. Dakako da rano primljeni gol dosta toga mijenja na terenu, krenuli smo i mi potom u sustav 3-5-2 gdje smo jako dobro kontrolirali cijelo poluvrijeme i došli do vrlo izglednih šansi. Nažalost, njihov je golman bio stvarno jako raspoložen. Momčad nam je puno puta pokazala tu sposobnost prilagodbe i na protivnika i na sustav i neku novu situaciju, tako je bilo i danas - rekao je Bjelica. 

Velika Gorica: U 18. kolu Prve HNL sastali se Gorica i Osijek

Osijek u srijedu igra s Rijekom na Rujevici, a zbog žutih kartona s utakmice u Turopolju, za derbi neće konkurirati Lončar, Jugović i Kleinheisler.

- Nadam se da ćemo pozitivni rezultatski niz nastaviti i u srijedu u Rijeci. Neki igrači ispadaju, neki se vraćaju, nećemo se na to žaliti. Opet će netko dobiti prigodu tko ovaj puta nije igrao, nemam nikakav problem s tim - zaključio je. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener