Obavijesti

Sport

Komentari 23

Šitumu i Periću novi ugovori: 'Veliko hvala Zdravku Mamiću'

Šitumu i Periću novi ugovori: 'Veliko hvala Zdravku  Mamiću'
2

Dino Perić i Mario Šitum potpisali su nove, višegodišnje ugovore s Dinamom. Potpisao je Šitum do 2023. godine, a Perić na pet godina. Dinamo je pripremio nove ugovore i za Livakovića i Olma

VIDEO

Dino Perić i Mario Šitum potpisali su nove, višegodišnje ugovore s Dinamom.

- Zadovoljstvo mi je da su oni produžili ugovore. Sretni smo da će nekoliko idućih sezona biti s nama. Ponudili smo im bolje ugovore. Radi se o dva jako kvalitetna igrača. Marija koristimo na četiri pozicije. Dino je u zadnjih godinu dana jako napredovao. Postao je bitan član naše momčadi. Pokazao je svoju kvalitetu - rekao je trener Nenad Bjelica.

- Ponosan sam što sam član ove obitelji. Hvala upravi, hvala Zdravku Mamiću i svim ljudima na povjerenju koje su mi ukazali - rekao je Mario Šitum i dodao:

- Puno mi znači ovaj klub. U par sati smo se dogovorili oko novog ugovora. Potpisao sam do 2023. godine. Znamo što nama zagrebačkim dečkima znači Dinamo. Slijedi Gorica, pristupamo maksimalno ozbiljno svakoj utakmici. 

Dino Perić igra sjajno na početku sezone.

- Sretan sam u Dinamu. Prošla sezona je bila odlična. Drago mi je da su zadovoljni sa mnom. Hvala dečkima i treneru. I oni su zaslužni za moj uspjeh - rekao je Perić i nastavio:

- Dosta radim, kad cijela momčad igra obranu, i nama je lakše. Drago mi je da nismo primili gol u pet utakmica na početku sezone - rekao je Perić.

On je potpisao na pet godina.

Ferencvaroš slijedi u utorak.

- Samo Gorica je u mojem fokusu, nažalost ili radost trenera Mađara - rekao je Bjelica i odgovorio na pitanje o Olmu i Livakoviću.

- Pričamo s njima, ponuđeni su im puno bolji ugovori. Vidjet ćemo što će se događati. Ne vidim to kao neku nemoguću misiju da potpišu nove ugovore - rekao je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu