Obavijesti

Sport

Komentari 51

Bjelica: Nisam mogao zaspati cijelu noć, ni vino nije pomoglo

Bjelica: Nisam mogao zaspati cijelu noć, ni vino nije pomoglo
1

S Olmom još ništa nije odlučeno, ima ponudu na stolu, a rekao sam mu da je u najboljoj formi od svih reprezentativaca Španjolske. Možda dovedemo još kojeg igrača u ofenzivi, rekao je trener Dinama

VIDEO

Imali smo razloga za zadovoljstvo, dobra utakmica i ulazak u play-off Lige prvaka. Pokazali smo da možemo igrati na nivou kakav je bio prošle sezone i to me jako raduje. Bilo je objektivnih razloga zašto od početka nismo bili na top nivou. Idemo dalje, koncentracija je na Interu, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica nakon regeneracijskog treninga u Maksimiru po povratku iz Budimpešte.

Dinamo je izbacio mađarskog prvaka 4-0 (5-1) u trećem pretkolu Lige prvaka i očekuju ga dvoboji protiv Rosenborga (21. i 27. kolovoza) za ulazak u elitu i 15,25 milijuna eura Uefinih premija.

- Što je bio ključ? Bili smo puno agresivniji, bolje smo stajali na terenu. Mislim da smo bili u određenoj prednosti, bez obzira na 1-1 iz prve utakmice teško je to čuvati. Nama je bilo lakše jer smo znali da moramo zabiti. Bilo tko da je bio na terenu, rezultat bi bio isti - rekao je Bjelica.

Slavlje u svlačionici bilo je burno... A poslije - ne previše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:28

- Nismo feštali previše. Večerali smo, popili čašu vina i piva, kako je tko htio, da bismo lakše zaspali, ali nismo uspjeli spavati. Proslavili smo malo u svlačionici i fokusirani smo na ono što dolazi.

Prođe li Norvežane, Dinamo će biti u trećoj jakosnoj skupini za ždrijeb grupne faze Lige prvaka.

- Treba prvo proći Rosenborg pa ćemo o tome pričati, ali to je svakako lijep uspjeh za Dinamo. Nismo ih pretjerano analizirali, radi se o dobro organiziranoj momčadi koja ima jasne konture, igra u sustavu 4-5-1, ima opasne i hitre igrače koji su dobri u situacijama jedan na jedan. Dobro se brane, kompaktni su, u dobroj formi, šest-sedam utakmica bez poraza. Trebat će nam energija igrača od sinoć da bismo ih izbacili.

Kako se "modri" prebacuju s jednog kolosijeka na drugi? Slijedi Inter u Zaprešiću u petak u 20 sati nakon zamjene domaćinstva kako bi se maksimirski travnjak očuvao za play-off.

- Nema izlaza, moramo se prebacivati na ono što dolazi. Prošle godine dobro smo radili, moramo se rotirati. Igrači koji su igrali teško se mogu oporaviti za utakmicu u petak, ali ima igrača koji su gladni i žele igrati - kaže Bjelica.

Dinamo odradio prvi trening nakon pobjede protiv Ferencvaroša Reporter: Fabijan Hrnčić

Objavljuje 24sata u Srijeda, 14. kolovoza 2019.

Dani Olmo prvi je put pozvan u A-reprezentaciju Španjolske.

- Ponosan sam zbog toga, nadam se da će biti i na onoj definitivnoj listi. Baš sam mu rekao da je on u najboljoj formi od svih igrača jer već igra utakmice. Sretni smo što ga imamo, on će biti standardan član A-reprezentacije. Olma nikad ne bih pustio. Bilo je puno upita i razgovora, ali ništa još nije odlučeno. Ima ponudu na stolu od Dinama i nadam se da će je prihvatiti.

- Stiže li Ivanušec? Ne ovisi to samo o meni, nego i o njemu, Lokomotivi i Dinamu. Mislim da smo u defenzivi dobro pokriveni, a u ofenzivi nam treba svježe krvi i možda dovedemo kojeg ofenzivnog igrača.

Arijan Ademi odigrao je kapetanski i zabio vodeći gol u ranoj fazi utakmice, koji je trasirao put "modrima" do četvrtog pretkola.

- Odigrao je fantastično, jednu od najboljih utakmica u Dinamu, pokazao da najbolje igra na poziciji osmice. On voli divljati na terenu, da se tako izrazim, ići naprijed, što kao šestica ne smije, ali kao osmica iza ima potporu pa to može raditi i ja mu čestitam.

Petar Stojanović bio je kratak:

- Jako smo sretni, velika je to pobjeda za sve nas u klubu i naravno da sam sretan. Htjeli smo tu pobjedu i rezultat to najbolje govori. O Rosenborgu ne znamo puno, prvo se spremamo za Zaprešić - poručio je Slovenac.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi