Obavijesti

Sport

Komentari 147

Kakva golijada na Maksimiru! Dinamo petardom svladao Inter

Kakva golijada na Maksimiru! Dinamo petardom svladao Inter
4

Nevjerojatnu predstavu s ukupno osam golova priredili su Dinamo i Inter u 8. kolu 1. HNL. Ovom pobjedom Dinamo se odvojio Lokomotivi na četiri boda prednosti...

VIDEO

Nevjerojatnu utakmicu gledali smo u 8. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Dinamo je na Maksimiru ugostio Inter iz Zaprešića i golijadom došao do konačne pobjede 5-3.

Bjelica je odlučio odmoriti momčad koja je u četvrtak svladala Fenerbahče u Europskoj ligi, pa su tako protiv Intera istrčali 'svježi' mladići. Već u 14. minuti došli su domaćini do zaslužene prednosti. Nakon kornera Kadziora, glavom je Marko Lešković načeo mrežu Zaprešićana.

Nastavila se dominacija Dinama sve do kraja prvog poluvremena, a Inter je na odmor otišao bez ijednog udarca prema golu Zagorca.

Međutim, odmah po povratku, Inter je u dvije minute potpuno okrenuo rezultat na svoju stranu. U 54. minuti strijelac je bio Ajayi, a već u 55. je pogrešku Moharramija iskoristio Komenen Andrić, koji je loptu poslao u praznu mrežu za 2-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uslijedio je onda šok na drugoj strani. Gosti su u 56. minuti ostali s igračem manje nakon neopreznog starta s leđa Tomislava Haramusteka. Glavni sudac ovog susreta Tihomir Pejin nije dvojio niti sekunde te je obrambenom igraču Intera pokazao izravni crveni karton, a Dinamu je dodijelio penal. Siguran je u ovoj situaciji bio Mario Budimir i Modri su brzo došli do izjednačenja.

Ali, onda opet nevolje za Dinamo. Loptu je u vlastitu mrežu poslao Ivan Šunjić. U pokušaju da izbaci loptu nakon slobodnjaka Intera, Dinamov veznjak loše ju je zahvatio i tako matirao vlastitog golmana.

No, kao ni prvi put, vodstvo Intera nije potrajalo. Već dvije minute nakon nesretnog autogola Šunjića, izjednačio je Bruno Petković. A nije 26-godišnjak dugo čekao niti na drugi pogodak i u 83. minuti je s gol linije nogom zakucao loptu u mrežu za 4-3.

Još nekoliko prilika nakon toga imao je Dinamo, a onda je za konačnih 5-3 u sudačkoj nadoknadi zabio Damian Kadzior. Svoju odličnu predstavu na ovoj utakmici okrunio je prvim golom u modrom dresu i Dinamo je, neočekivano teškim mukama, došao do pobjede na Maksimiru. 

S ova tri boda, Dinamo se odvojio Lokomotivi na vrhu ljestvice. Trenutačno imaju 20 bodova, a sljedeći susret u domaćem prvenstvu igrat će protiv Hajduka na Poljudu, 29. rujna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio