Obavijesti

Sport

Komentari 147

Kakva golijada na Maksimiru! Dinamo petardom svladao Inter

Kakva golijada na Maksimiru! Dinamo petardom svladao Inter
4

Nevjerojatnu predstavu s ukupno osam golova priredili su Dinamo i Inter u 8. kolu 1. HNL. Ovom pobjedom Dinamo se odvojio Lokomotivi na četiri boda prednosti...

VIDEO

Nevjerojatnu utakmicu gledali smo u 8. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Dinamo je na Maksimiru ugostio Inter iz Zaprešića i golijadom došao do konačne pobjede 5-3.

Bjelica je odlučio odmoriti momčad koja je u četvrtak svladala Fenerbahče u Europskoj ligi, pa su tako protiv Intera istrčali 'svježi' mladići. Već u 14. minuti došli su domaćini do zaslužene prednosti. Nakon kornera Kadziora, glavom je Marko Lešković načeo mrežu Zaprešićana.

Nastavila se dominacija Dinama sve do kraja prvog poluvremena, a Inter je na odmor otišao bez ijednog udarca prema golu Zagorca.

Međutim, odmah po povratku, Inter je u dvije minute potpuno okrenuo rezultat na svoju stranu. U 54. minuti strijelac je bio Ajayi, a već u 55. je pogrešku Moharramija iskoristio Komenen Andrić, koji je loptu poslao u praznu mrežu za 2-1.

Uslijedio je onda šok na drugoj strani. Gosti su u 56. minuti ostali s igračem manje nakon neopreznog starta s leđa Tomislava Haramusteka. Glavni sudac ovog susreta Tihomir Pejin nije dvojio niti sekunde te je obrambenom igraču Intera pokazao izravni crveni karton, a Dinamu je dodijelio penal. Siguran je u ovoj situaciji bio Mario Budimir i Modri su brzo došli do izjednačenja.

Ali, onda opet nevolje za Dinamo. Loptu je u vlastitu mrežu poslao Ivan Šunjić. U pokušaju da izbaci loptu nakon slobodnjaka Intera, Dinamov veznjak loše ju je zahvatio i tako matirao vlastitog golmana.

No, kao ni prvi put, vodstvo Intera nije potrajalo. Već dvije minute nakon nesretnog autogola Šunjića, izjednačio je Bruno Petković. A nije 26-godišnjak dugo čekao niti na drugi pogodak i u 83. minuti je s gol linije nogom zakucao loptu u mrežu za 4-3.

Još nekoliko prilika nakon toga imao je Dinamo, a onda je za konačnih 5-3 u sudačkoj nadoknadi zabio Damian Kadzior. Svoju odličnu predstavu na ovoj utakmici okrunio je prvim golom u modrom dresu i Dinamo je, neočekivano teškim mukama, došao do pobjede na Maksimiru. 

S ova tri boda, Dinamo se odvojio Lokomotivi na vrhu ljestvice. Trenutačno imaju 20 bodova, a sljedeći susret u domaćem prvenstvu igrat će protiv Hajduka na Poljudu, 29. rujna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili