Sport

Komentari 114

Bjelica 'oprao' suce: Gazda vam je to rekao? Jeste li vi slijepi?

Bjelica 'oprao' suce: Gazda vam je to rekao? Jeste li vi slijepi?

'Koji vam je to naputak da ne smijete svirati faul na Mierezu? Jeste li vi slijepci? Nema kartona?', bile su poruke Nenada Bjelice prema sudačkoj četvorci u porazu Osijeka od Rijeke (2-1) i ispadanja iz Kupa

Po treći put je za Nenada Bjelicu u Kupu bila kobna momčad Rijeke, a sad je bio na klupi Osijeka nakon što je dva puta 'stradao' na klupi Dinama. Temperamentan kakav je, nekoliko je puta žestoko dobacio glavnom sucu Mariju Zebecu i njegovim pomoćnicima Borutu Križariću i Nikoli Kečkišu, kao i četvrtom sucu Marku Cestariću.

- Koji vam je to naputak da ne smijete svirati faul na Mierezu? To vam je gazda rekao - vikao je na Zebeca kad je odlučio da jedan start na argentinskom napadaču u dresu Osijeka nije za penal. 

A nije ostao smiren ni kad je Franko Andrijašević ostao bez kartona pa je tražio objašnjenje i od četvrtog suca.

- Nema kartona? Jeste li vi slijepci? Što stojiš tu? - upitao je Cestarića.

No, bilo kako bilo, nakon utakmice se ipak smirio i pohvalio novog stratega na klupi Riječana Gorana Tomića koji je u debiju došao do velike pobjede i polufinala Kupa.

- Rijeka je dobra momčad, to je i pokazala, a uvijek kad novi trener dođe, dolazi i nova energija. Rijeka je bitno drugačija nego prije desetak dana. Utakmica je bila izjednačena, odlučili su detalji, naš promašeni penal, njihov zabijen - objasnio je trener Osijeka.

Najčitaniji članci