Obavijesti

Sport

Komentari 9

Bjelica: Ovo mi je jubilarna 50. pobjeda otkako sam u Dinamu

Bjelica: Ovo mi je jubilarna 50. pobjeda otkako sam u Dinamu
1

Sretan sam, 65. utakmica, 50. pobjeda. Neka bude tako i nakon idućih 65, 130 utakmica, 100 pobjeda. Neću se umoriti od pobjeda, rekao je Nenad Bjelica, nakon nove pobjede u HNL-u

VIDEO

  Čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. U svemu su bili bolji od nas, svojim igračima nemam što prigovoriti. Zanima me što bi bilo da smo poveli, da nije bilo zaleđa. Primili smo jeftin prvi gol, ali kad Dani Olmo puca, to je uvijek pola gola rekao je Sergej Jakirović i osvrnuo se i na drugi gol "modrih".

- Ne možeš doći u Maksimir i pustiti da primiš gol iz prekida, a znaš da je Dinamo jak iz prekida. Da nam igrač tako skoči i zabije.

Nenad Bjelica može biti jako zadovoljan ovom predstavom.

- Važna pobjeda. Dečki koji su nastupili su odigrali ozbiljnu utakmicu. Zasluženo smo pobijedili - rekao je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Emir Dilaver ozlijedio se nakon kornera.

- Iskrenuo je zglob, vidjet ćemo kakvo će biti stanje - kaže Bjelica, koji se osvrnuo na Olma i Majera, koji su zaigrali zajedno u vezi.

- Lovro pokazuje da je veliki talent, diže se iz utakmice u utakmicu. Uživat ćemo dugo u njegovim partijama, moramo biti zadovoljni što ga imamo. Dani je bio sjajan - kaže Bjelica, koji je nahvalio i Moubandjea, koji je debitirao.

- Odradio je dobar posao. U obrani je sve pokrio, a u napadu sam možda očekivao koji centaršut više - rekao je Bjelica.

Ovo mu je bila 50. pobjeda na klupi Dinama.

- Sretan sam, 65. utakmica, 50. pobjeda. Neka bude tako i nakon idućih 65, 130 utakmica, 100 pobjeda. Neću se umoriti od pobjeda - rekao je Bjelica, koji je dodao kako nema nikakvih novosti oko odlazaka i pojačanja.

U utorak slijedi Ferencvaroš.

- Ozbiljna momčad. Sad ćemo ih analizirati, igračima predočiti koje su njihove kvalitete. Tvrdi su, igraju tvrd nogomet. Talentirani su u napadu. Nezgodni su, ali mi smo uvijek optimisti. Dobro ćemo se spremiti za utorak. Imamo 95 posto spremnih igrača i 95 posto igrača u dobroj formi. Zadovoljni smo sa svima - rekao je Bjelica.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener