Obavijesti

Sport

Komentari 21

Bjelica: Ponosni smo na Danija, vjerujem da će opravdati poziv

Bjelica: Ponosni smo na Danija, vjerujem da će opravdati poziv
2

Dani Olmo nije znao da će se naći u A reprezentaciji, tu mu je vijesti tijekom treninga prenio Nenad Bjelica. Među igračima je nastalo opće oduševljenje, a Dani je prošao 'inicijaciju reprezentativaca'...

VIDEO

Dani Olmo (21) novi je A repezentativac Španjolske. Najbolji igrač Dinama dobio je poziv španjolskog izbornika Roberta Morena za kvalifikacijske utakmice s Maltom i Rumunjskom. Zvijezda Dinama na popis je stigla zahvaljujući ozljedi Danija Ceballosa, svog velikog prijatelja s kojim je ljetos osvojio Europsko prvenstvo do 21 godine.

Pokretanje videa...

01:28

Nitko u Maksimiru nije znao da će Moreno "povući" Olma u A vrstu, a toga nije bio svjestan niti sam igrač. Dani Olmo lijepu je vijest saznao od Nenada Bjelice koji je pred svim igračima, usred treninga, obznanio kako Dinamo ima još jednog A reprezentativca. I to Španjolske! Cijela je momčad odmah zapljeskala, opet su se začuli povici 'catering, catering'. Da, i Dani Olmo sada mora počastiti suigrače. Dapače, Olmo je morao proći i 'inicijaciju reprezentativaca', protrčati kroz kolonu igrača, a svatko bi ga pozdravio laganim udarcem.

U Maksimiru u petak nije bilo gužve, a ispred svlačionice novog su španjolskog reprezentativaca, uz dva predstavnika medija, čekali tek otac Miguel, brat Carlos i menadžer Andy Bara. Dani Olmo se najdulje od svih prvotimaca zadržao u svlačionici, poslije treninga odradio je i masažu, a onda u pratnji oca i menadžera otišao na ručak. Španjolski reprezentativac nije bio dostupan za medije, ali nam je par rečenica rekao Nenad Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Olmo provalio: Dobio sam sina! A onda su ga suigrači 'nalupali'
Olmo provalio: Dobio sam sina! A onda su ga suigrači 'nalupali'

- Jako smo ponosni na Danija, on je ovaj poziv zaslužio svojim radom, igrama i ponašanjem. Velika je stvar što je dobio poziv za jednu takvu renomiranu reprezentaciju, selekciju koja na svim velikim natjecanjima odlazi jako daleko, a ja vjerujem da će ubrzo postati i standardni reprezentativac Španjolske. Dani je pokazao da ništa nije nemoguće, samo u glavi možete zamisliti da je nešto nemoguće - rekao je Nenad Bjelica, pa dodao:

- On je upornim radom, pravilnim radom i strpljenjem dočekao svoju šansu, od srca mu želim da opravda poziv, na neki način i Dinamo predstavi u lijepom svjetlu. Mi smo prije godinu dana igrali Kup utakmicu u Mravincima, tada me nazvao direktor svih španjolskih reprezentacija Jose Molina, inače moj nekadašnji suigrač iz Albacetea. Tada se puno raspitivao oko Danija, naravno za U-21 reprezentacija, a samo godinu dana kasnije Olmo je oduševio Španjolce i postao A reprezentativac.

O pozivu se na svom Instagram profilu oglasio i sam Olmo. 

- Iznimno sam sretan! Korak naprijed i ostvaren san. Jako želim učiti od najboljih i maksimalno iskoristiti priliku - napisao je nogometaš Dinama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...