Obavijesti

Sport

Komentari 46

Bjelica: Ponude nisu zadovoljile ni Olma! VAR? Vidjet ćemo...

Bjelica: Ponude nisu zadovoljile ni Olma! VAR? Vidjet ćemo...
2

Neće otići više od 1-2 stožerna igrača, koji su iznijeli teret jeseni, a pojačanja ovise o njima, bilo bi nekorektno da kao trener Dinama kukam da mi fale igrači na nekim pozicijama. A super je da nas dolaze educirati o VAR-u

VIDEO

Odmor je gotov. Tko je bio u Beču, Dubaiju, Omanu, Islandu..., bio je, sad idemo ispočetka.

Pokretanje videa...

05:25

Nenad Bjelica okupio je u 10 sati svoje igrače na početku priprema za drugi dio sezone. Dinamo je nažalost ispao iz Europe, pa ga nakon 33 utakmice u jesenskom dijelu sezone čeka svega 18 do 20 utakmica. Ktomu, "plavi" imaju 12 bodova viška u ligi...

Dinamo će pripreme ovaj put odraditi u Hrvatskoj, nakon tjedan dana u Zagrebu, ostatak će provesti u Rovinju. HNL se nastavlja već 1. veljače, kada "plavi" gostuju u Koprivnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Gorica šopingira na Poljudu: Nakon Špikića, stigao i Kalik
Gorica šopingira na Poljudu: Nakon Špikića, stigao i Kalik

- Ambicije su dupla kruna, na dobrom smo putu u prvenstvu, u Kupu u četvrtfinalu imamo teškog protivnika, ali sposobni smo da prođemo i isperemo gorak okus od lani kad smo izgubili finale. Želimo i promovirati mlade igrače, da igraju više - rekao je Bjelica.

Najviše se u siječnju priča o prijelaznom roku. Odlazi li Dani Olmo?

- Olmo ima ugovor još godinu i pol dana i nema ponuda koje bi zadovoljile klub, čak ni Danija. U petak se priključuje i računamo na njega. Ako je najbolje da ostane i produži ugovor, gradit ćemo na njemu igru na proljeće, ako ne ostane, neki će drugi dobiti prednost, klub odlučuje, ja se pripremam da će ostati, ali imamo dovoljno rezervi u Ivanušecu, Majeru, Gojaku, koji ga mogu zamijeniti.

Ostali?

- Priča se za puno igrača, već sam rekao da sam siguran da neće otići više od 1-2 stožerna igrača, koji su iznijeli teret jeseni. Tu mislim na Oršića, Petkovića, Olma, Ademija, Gojaka... Imamo rezervi i bez pojačanja možemo ih zamijeniti.

Pojačanja?

Za HNL nema zime: Dani Olmo sam ruši 'zimski' rekord lige
Za HNL nema zime: Dani Olmo sam ruši 'zimski' rekord lige

- Sve ovisi o odlascima, bilo bi nekorektno da se kao trener Dinama žalim i govorim da ima neka pozicija na kojoj nam fali igrača. A imamo i 10-11 mladih igrača koji kreću s pripremama prve momčadi i želimo dati na značaju da pokažu može li se na ljeto računati na njih.

Pisalo se da Hajduk želi Gavranovića.

- Svaki dan izađe nešto, ne želim to komentirati.

Hoćete li smanjivati kadar?

Murska Sobota: Pripreme nogometaša Dinama u Sloveniji

- Već ga smanjujemo: Pinto ide na posudbu u Portugal, Lešković u Lokomotivu, možda još 2-3-4 odlaska tih igrača, koji su manje igrali, a ne mislim na mlade.

A najveća novost je uvođenje VAR-a. Bjelica je jasno rekao kako je protiv toga nakon loših iskustava s VAR-om dok je radio u Poljskoj, ali HNS-ov je potez pozdravio.

Dinamo riješio problem krila? Stiže 17-godišnji Argentinac...
Dinamo riješio problem krila? Stiže 17-godišnji Argentinac...

- U četvrtak imamo edukaciju, dolazi nam čovjek objasniti u kojim se situacijama primjenjuje. To je pozitivno, jer u Poljskoj nitko nije ništa znao kad je VAR uveden. Pa ćemo vidjeti kako će ispasti.

U prvom radnom tjednu u novoj godini u kadru trenera Bjelice su vratari Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Dinko Horkaš i Renato Josipović, braniči Kevin Theophile, Emir Dilaver, Petar Stojanović, Marin Leovac, Dino Perić, François Moubandje, Joško Gvardiol, Josip Šutalo i Kim Hyun Woo, vezisti Arijan Ademi, Dani Olmo, Lovro Majer, Amer Gojak, Luka Ivanušec, Nikola Moro, Izet Hajrović, Mario Šitum, Damian Kądzior, Iyayi Believber Atiemwen, Antonio Marin, Marko Đira, Bartol Franjić i Tomislav Krizmanić te napadači Bruno Petković, Mario Gavranović, Mislav Oršić, Komnen Andrić, Sandro Kulenović, Roko Baturina, Mario Ćuže i Robert Mišković.

Kasnije se priključuju Olmo, Stojanović i Andrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova