Obavijesti

Sport

Komentari 18

Bjelica: Pritisak na Dinamu je uvijek, nismo pali cijelu sezonu

Bjelica: Pritisak na Dinamu je uvijek, nismo pali cijelu sezonu
1

Krizni je trebao biti deseti mjesec, pa nije bio, krizni je trebao biti i studeni, pa nije. Trebali smo pasti na proljeće u formi, a nismo, igramo jako dobro cijelu sezonu, rekao je trener hrvatskog prvaka

VIDEO

Spremni su svi osim Muse, 26 igrača. Želimo dati sve od sebe i pobijediti utakmicu. Izjednačene utakmice su s Rijekom bile ove sezone. Odlučivali su detalji, idemo pokazati da smo bolji, rekao je Nenad Bjelica, trener Dinama.

Zagrepčani sutra od 18 sati na Aldo Drosini u Puli igraju finale Kupa protiv Rijeke. Prijenos je na HTV 2.

- Vidjet ćemo u kojoj će formaciji biti Rijeka, možda Bišćan nešto promijeni. U svim sistemima mogu biti dobri i opasni. Bit ćemo spremni na sve te stvari. Što je meni najvažnije da mi budemo na nivou - rekao je Bjelica i nastavio:

- Želimo ponoviti utakmicu koja smo imali prije desetak dana na Rujevici protiv Rijeke, stvarati šanse, ali biti efikasniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

09:33

Nenad Bjelica s Dinamom je ove sezone osvojio prvenstvo, a jedan Kup već ima. Lani je u finalu njegova momčad u Vinkovcima pobijedila Hajduk 1-0.

- Ovo je novi izazov za nas. U Dinamu je uvijek pritisak, uvijek smo favoriti u domaćim natjecanjima. Bio je pritisak i ove sezone, u skupini Europske lige, pa protiv Benfice i Plzena na proljeće. Nismo pali cijelu sezonu, igramo jako dobro. Krizni je trebao biti deseti mjesec, pa nije, zatim studeni, pa nije. Na proljeće smo trebali pasti u formi, to se očekivalo, a nismo. Želimo osvojiti duplu krunu, gladni smo uspjeha. Igrači su jako motivirani - rekao je trener Dinama.

Emir Dilaver je ove sezone jedan od najboljih "modrih" igrača. Pravi stup u obrani.

- Znamo što nas čeka, spremni smo na tešku utakmicu. Što se tiče riječkih napadača, Čolak je neugodniji za čuvanje od Puljića. Fizički je jači i zbog toga ga je teško čuvati - kaže Dilaver.

Nenad Bjelica napravio je velike stvari s Dinamom ove sezone, a sad želi na pravi način završiti. Rijeka u Kupu, a onda Hajduk u posljednjem kolu HNL-a. Dvije pobjede za kraj sezone, to žele Bjelica i Dinamo. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine