Sport

Komentari 123

Bjelica: Prvo poluvrijeme bila je antipropaganda, veliko ništa! Mi smo prvaci u podcjenjivanju

Bjelica: Prvo poluvrijeme bila je antipropaganda, veliko ništa! Mi smo prvaci u podcjenjivanju

Ni natpisi u novinama nisu nam pomogli, ne znam po čemu smo mi favoriti. Pa Osijek je prosječna momčad ako igra na 80 posto, peta-šesta u HNL-u, rekao je Bjelica nakon poraza u Sofiji

Ne možemo biti zadovoljni ni rezultatom ni igrom. CSKA je bio bolji, brži, hitriji, agresivniji, bolje organiziran, a mi apatični u prvom poluvremenu, bez duela, akcija, ništa nismo uspjeli. Baš sam bio razočaran nakon prvog dijela, mislim najgoreg otkad sam trener Osijeka, rekao je Nenad Bjelica nakon prve utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige i teškog poraza Osijeka u Sofiji.

Štoviše, konačnih 4-2 još dobro i izgleda s obzirom na ono što smo gledali na stadionu Vasil Levski.

- Moglo je biti i više nakon prvih 45 minuta, mi smo zabili slučajan gol, nismo ga čak ni zaslužili. Moram pitati i sebe što smo pogrešno napravili, vjerujem da je stvar bila u glavama igrača jer nismo prenijeli na igrače jačinu protivnika. Ni natpisi u novinama nisu nam pomogli, ne znam po čemu smo mi favoriti. Mi smo svjetski prvaci u podcjenjivanju, samo mi znamo i igramo nogomet. Pa Osijek je prosječna momčad ako igra na 80 posto, peta-šesta u HNL-u. 

Nenad Bjelica na konferenciji nakon utakmice NK Osijek - FC Basel

Još se jednom Bjelica vratio na prvo poluvrijeme.

- Veliko ništa, da tako se izrazim jednom riječju, antipropaganda. Vidim slabosti od početka sezone, još živimo na drugom mjestu i rekordima iz prošle sezone. Tko se ne bude potvrđivao iz dana u dan, neće igrati. Svaki od njih treba se probuditi - jasan je bio trener Osijeka koji još ne gubi nadu za prolaz.

- Sve se može okrenuti, mi na našem terenu svakom možemo zabiti dva-tri gola. Samo se sad moramo vratiti na tvorničke postavke.