Obavijesti

Sport

Komentari 162

Lokomotiva ispala iz tračnica: Dinamova uvertira pred City...

Lokomotiva ispala iz tračnica: Dinamova uvertira pred City...
6

Dinamo je u 10. kolu HNL-a došao do uvjerljive pobjede protiv Lokomotive (4-0) koja je nevjerojatno puno griješila. Golove su zabili Kadzior, Olmo, Oršić i Gavranović...

Dinamo je vrlo brzo stekao prednost, Petković je uspio dostići jedno dubinsko proigravanje tik pred gol-aut linijom i zatim poslati povratnu loptu na 10 metara gdje se najbolje snašao Kadzior i doveo svoju momčad u vodstvo u 10. minuti.

Pokretanje videa ...

Utakmica je riješena za samo jednu minutu u drugom poluvremenu. U 58. minuti Ademi je osvojio loptu na sredini igrališta i uposlio Olma koji je potom solo-akcijom stigao do prostora za precizan udarac sa 16 metara za 2-0.

Već u 59. minuti bilo je 3-0, ovaj put Moro je uzeo loptu na sredini, uslijedila je kombinacija s Olmom i Kadziorom koju je golom s dva metra okrunio Oršić. Konačnih 4-0 postavio je Gavranović u 74. minuti.

Igrači Lokomotive previše su griješili i jednostavno bilo je nemoguće da u takvoj situaciji zaprijete Dinamu. Sammir je igrao cijelu utakmicu i vidjelo se da ima klasu i potez, ali da nema i kondiciju i fizičku spremu. Vukao se po terenu, a u takvom stanju teško da može išta napraviti nego se uklopiti u teško sivilo svoje momčadi.

Zagreb: Dinamo protiv Lokomotive u 10. kolu Prve HNL

Dinamo sada ima 19 bodova, kao i vodeći Hajduk, a oba su kluba odigrala po devet susreta, dok je Lokomotiva četvrta sa 14 bodova.