Obavijesti

Sport

Komentari 162

Lokomotiva ispala iz tračnica: Dinamova uvertira pred City...

Lokomotiva ispala iz tračnica: Dinamova uvertira pred City...
6

Dinamo je u 10. kolu HNL-a došao do uvjerljive pobjede protiv Lokomotive (4-0) koja je nevjerojatno puno griješila. Golove su zabili Kadzior, Olmo, Oršić i Gavranović...

VIDEO

Dinamo je vrlo brzo stekao prednost, Petković je uspio dostići jedno dubinsko proigravanje tik pred gol-aut linijom i zatim poslati povratnu loptu na 10 metara gdje se najbolje snašao Kadzior i doveo svoju momčad u vodstvo u 10. minuti.

Pokretanje videa...

00:38

Utakmica je riješena za samo jednu minutu u drugom poluvremenu. U 58. minuti Ademi je osvojio loptu na sredini igrališta i uposlio Olma koji je potom solo-akcijom stigao do prostora za precizan udarac sa 16 metara za 2-0.

Već u 59. minuti bilo je 3-0, ovaj put Moro je uzeo loptu na sredini, uslijedila je kombinacija s Olmom i Kadziorom koju je golom s dva metra okrunio Oršić. Konačnih 4-0 postavio je Gavranović u 74. minuti.

Igrači Lokomotive previše su griješili i jednostavno bilo je nemoguće da u takvoj situaciji zaprijete Dinamu. Sammir je igrao cijelu utakmicu i vidjelo se da ima klasu i potez, ali da nema i kondiciju i fizičku spremu. Vukao se po terenu, a u takvom stanju teško da može išta napraviti nego se uklopiti u teško sivilo svoje momčadi.

Zagreb: Dinamo protiv Lokomotive u 10. kolu Prve HNL

Dinamo sada ima 19 bodova, kao i vodeći Hajduk, a oba su kluba odigrala po devet susreta, dok je Lokomotiva četvrta sa 14 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu