Obavijesti

Sport

Komentari 362

Bjelica i Osijek vodili do same završnice pa ostali bez svega: Lokosi preokretom do pobjede!

Bjelica i Osijek vodili do same završnice pa ostali bez svega: Lokosi preokretom do pobjede!
22

Lokomotiva je u drugom kolu HNL-a šokirala Osječane pobijedivši ih 2-1 i to nakon preokreta u završnici susreta. Gosti su vodili golom Kleinheislera iz 16. minute, a heroj je bio Bošković koji je zabijao u 80. i 86. minuti za veliku pobjedu

Osijek je do prednosti stigao nakon velike pogreške i neozbiljnosti domaće obrane. Vratar Santini je krenuo u neobavezno dodavanje sa svojim stoperima u trenucima kada je jedini igrač Osijeka na domaćoj polovici bio Kleinheisler. No, Mersinaj nije dobro primirio loptu, a njegov pokušaj ispucavanja blokirao je mađarski veznjak od čije noge se lopta odbila u mrežu.

Pokretanje videa...

Osijek na pripremama 02:57

Imala je Lokomotiva u završnici prvog poluvremena i sredinom nastavka nekoliko izglednih prilika za pogodak, ali sjajnim se reakcijama istaknuo reprezentativac na vratima Osijeka Ivušić.

Ipak, niti Ivušić nije mogao ništa u 80. minuti kada je Bošković nadskočio njegovu obranu te udarac iz kuta Cokaja sproveo u mrežu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Lokomotiva i Osijek sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

Šest minuta potom Bošković je još jednom pogodio cilj, Kulenović je odlično smirio loptu pored dva igrača Osijeka i zatim odlično pronašao utrčalog Boškovića koji je preciznim udarcem sa 15-ak metara svladao Ivušića.

Lokomotiva i Osijek sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

I Lokomotiva i Osijek sada imaju po tri boda.

Nakon nepotpunog 2. kola samo Dinamo ima maksimalnih šest bodova, dok je Istra 1961 jedini sastav bez bodova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HNL, 2. kolo 21:00 , Kranjčevićeva, Zagreb
Lokomotiva
Bošković 80', 86'
2 : 1
Osijek
Kleinheisler 16'
Sortiranje događaja
90+4'

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Kakav hladan šamar za Osječane. U drugom kolu HNL-a izgubili su od Lokomotive na neočekivan način. Bjeličina momčad vodila je 1-0 od 16. minute golom Kleinheislera. 

Lokomotiva je bila bolja, dominirala je i prijetila, ali Ivušić je zaključao svoj gol. U drugom dijelu Osijek je kontrolirao rezultat, ali u završnici je pala koncentracija i to ih je koštalo dva jeftino primljena gola.

Zlatni džoker s klupe bio je Blaž Bošković koji je prvo zabio u 80. minuti za 1-1 pa šest minuta kasnije u potpunosti šokirao Osijek. 

90'

Još četiri minute sudačke nadoknade i nade da Osijek ovdje može barem do boda. A prije desetak minuta imao je tri boda u rukama. 

89'

Kakav njuh je samo imao Silvijo Čabraja. U 70. minuti uveo je Boškovića i bh. nogometaš je u samo šest minuta okrenuo sve. Prvo je zabio glavom u 80. minuti pa potom šest minuta kasnije u potpunosti preokrenuo. Zlatna zamjena Lokomotive!

86'

Gooooooooooooooooooooooooool! Lokomotiva vodi 2-1 i opet je zabio Bošković! Osječka obrana kao da je mislila da je utakmica gotova jer teško je objasniti ovu njihovu reakciju. Kulenović se prošetao kao da je na promenadi i servirao loptu Boškoviću koji je pogodio donji lijevi kut za veliki preokret!

84'

Baca Bjelica sve u napad. Topčagić je ušao umjesto Jugovića. E sada je voda u ušima Osječanima. Kontrolirali su susret u drugom dijelu, kada bi obrana popustila, Ivušić je bio nesavladiva prepreka, ali ovaj put je i on bio nemoćan. Trenutak dekocentracije koštao je goste gola. Mogu li do novog vodstva?

Komentari 362