Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bjelica: Sve igrače vodim na nagradno putovanje u Istanbul

Bjelica: Sve igrače vodim na nagradno putovanje u Istanbul
1

Procijenit ćemo Rrahmanijevo fizičko i psihičko stanje pa vidjeti ide li u Rijeku, a ovaj put nije bilo umora nakon reprezentacije. Svi su igrači jedva čekali da se opet vide!

VIDEO

Odmah nakon reprezentativne pauze, u HNL-u nas čeka veliki derbi. Rijeka u subotu od 15 sati ugošćuje Dinamo.

"To nam je treći derbi za redom, nakon Osijeka, Lokomotive, sad Rijeka, poslije toga Gorica. Tako da smo navikli igrati derbije, i u Europi igramo teške utakmice, pa nam težina utakmice ne bi trebao biti problem", rekao je Nenad Bjelica, pa nastavio:

"Svi su se iz reprezentacija vratili zdravi, možemo se nadati jakom Dinamu i pobjedi."

Nenad Bjelica: U Rijeci idemo nastaviti niz pobjeda Reporter: Antonio Bevanda

Objavljuje 24sata Sport u Petak, 23. studenoga 2018.

I ne samo zdravi...

"Pozitivno sam se iznenadio kakvi su mi se vratili igrači, trenirali su i radili odlično ova dva dana, a atmosfera je i inače sjajna, a sad kao da su jedva čekali da se opet vide. Nekad se s reprezentativne stanke vraćaju umorniji, ovaj put to nije bio slučaj. Dosad smo pobjeđivali uvijek nakon reprezentativne pauze..."

Jedan se igrač još nije vratio - Amir Rrahmani ostao je dulje na Kosovu jer reprezentacija je imala i proslavu i svečane prijeme nakon pobjede 4:0 nad Azerbajdžanom i plasmana u C skupinu Lige nacije.

"Rrahmani se tek danas vraća, vidjet ću u kakvom je stanju, ali svi su stoperi tu, a od lijevih bekova imam i Leovca i Musu. Procijenit ćemo Rrahmanijevo fizičko i psihičko stanje pa vidjeti ide li u Rijeku."

Ondje će Bjelica voditi 18 igrača.

"Ne mogu igrati svi, ide ih 18, na iduću utakmicu možda nekih drugih 18... Jedino u Istanbul ići će svi, 28 igrača vodimo, pa i Majera koji se od ponedjeljka pridružuje momčadi i treninzima. To je nagrada svima za što su postigli u Europi u prvenstvu."

Kakva je razlika između Kekove i Bišćanove Rijeke?

"Kek je ostvario povijesne rezultate s Rijekom i ne treba govoriti kolika je njegova uloga u tome što je Rijeka napravila. Nakon određenog perioda dođe do zamora s obje strane, nije momčad izgledala briljantno, ali uvijek je imala jasne konture i stil igre. Bišćan je popravio atmosferu i osvježio momčad drugačijim pristupom, uvijek promjene trenera donose osvježenje. Igraju u sličnom sustavu, zadnji vezni su malo ofenzivniji, igrački bolji igrači, ali vrlo slično kao kod Keka. No, s poboljšanjem atmosfere dolaze rezultati i Rijeka opet izgleda kako svi žele da izgleda."

"Rijeka je poslije Dinama najkvalitetnija hrvatska momčad, kao i klub, koji je zadnjih godina u vrhu ili na vrhu hrvatskog nogometa, pa su očekivanja s obje strane velika. Imao sam privilegiju raditi s tim ljudima godinu i pol dana dok sam bio u Speziji, vrlo je zdrav klub, zdravi ljudi, prijateljski odnos imamo."

Ali Dinamo je sutra favorit...

"Bez obzira na sve što smo pokazali, moramo se dalje dokazivati, od Dinama se uvijek traže pobjede, svi to znamo. Sretni smo što igramo nogomet koji vraća publiku na stadion, ali svaka je utakmica novo dokazivanje."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu