Sport

Komentari 28

Bjelica velikog srca: Na aukciju stavio sportsku opremu, sve će ići humanitarnim udrugama!

Bjelica velikog srca: Na aukciju stavio sportsku opremu, sve će ići humanitarnim udrugama!

Sve je krenulo kad se Hrvatska ujedinila kako bi pomogla malom Tinu Brankoviću iz Vinkovaca, Osječani su sudjelovali i u akciji "Kiara želi život", no tu nije stao humanitarni rad Nenada Bjelice

Trener Osijeka Nenad Bjelica stavio je na aukciju svoj originalni ovratnik i rukavice za trening, onaj s najboljom ponudom dobit će i potpisani kalendar NK Osijeka na poklon, a novac će otići u ruke osječkog Azila. 

- E, pa pala sam u nesvijest kad sam ovo vidjela! Nije da pratim nogomet (Nenade oprosti), ali čak i ja znam da je ovo prelijepa gesta jer ne radi se o nogometu, nego o ljudima - stoji u objavi na Facebook stranici "Azil Osijek-volonteri".

Samo nekoliko dana ranije Bjelica je na aukciju stavio nošene kopačke Mihaela Žapera, a tada se prikupljalo za "Udrugu Sindrom Down-21" iz Splita.

Sve je krenulo kad se Hrvatska ujedinila kako bi malom Tinu Brankoviću i njegovim roditeljima financijski pomogla u liječenju teške i rijetke bolesti, a NK Osijek i Bjelica također su sudjelovali i podržali akciju "Kiara želi život".

Osijek: Osijek i Lokomotiva susreli se u 17. kolu Prve HNL

Ništa osim poštovanja, kapa do poda za NK Osijek i Nenada Bjelicu!

Najčitaniji članci