Obavijesti

Sport

Komentari 48

Bjelici je Hajduk u 5 utakmica zabio tek jedan, nevažan gol!

Bjelici je Hajduk u 5 utakmica zabio tek jedan, nevažan gol!
1

Pet puta je Nenad Bjelica vodio Dinamo protiv Hajduka. Ima četiri pobjede i jedan remi. Gavranoviću su 'bijeli' mušterije, a Ivanušec bi mogao debitirati za Dinamo

VIDEO

Prije točno pet godina na Poljudu je odigran jedan od najboljih derbija u novijoj povijesti. Hajduk je do 71. minute vodio 2-0, a onda je Duje Čop zabio za 2-1. Splićani su vodstvo držali do 90. minute, a onda šok. Čop za 2-2, a u 94. minuti Angelo Henriquez za 2-3. Igor Tudora šokiran na klupi Hajduka, a Zoran Mamić sa stisnutim šakama na klupi Dinama.

Opet se derbi igra 31. kolovoza, a na Poljud stiže sudionik elite, momčad koja će se za 20-ak dana obračunavati sa suparnicima u Ligi prvaka. Nenad Bjelica ima sjajan sraz protiv Hajduka.

Pokretanje videa...

02:41

Prvi je trofej na klupi Dinama osvojio protiv "bilih" u finalu Kupa u Vinkovcima 2018. godine. Bjelica je kao trener Dinama  vodio pet utakmica protiv Hajduka. Ima četiri pobjede i remi, a Hajduk je "modrima" u tim utakmicama zabio samo jedan gol i to kod 3-0 u posljednjem derbiju kad je zabio Mijo Caktaš.

Na Poljudu je otkako je Bjelica u Dinamu bilo 0-0 i 0-1. Uvijek je slatko dobiti najvećeg rivala na Poljudu, a Zagrepčani bi ovom pobjedom zaokružili briljantan tjedan.

Liga prvaka i rušenje Hajduka u samo četiri dana, kako bi samo toplo oko srca bila onima koji vole plavu boju. 

Dinamo u derbi ulazi kao favorit, koeficijent na pobjedu "modrih" je 2,10, na remi je 3,20, a na trijumf domaćina 3,50.

Jasno je kako dinamovce čeka paklena atmosfera na Poljudu, ali kod Nenada Bjelice u rječniku ne postoji riječ "boji". Od Zagrepčana se očekuje još jedna velika partija. 

Nenad Bjelica bi mogao napraviti četiri-pet promjena u odnosu na posljednju utakmicu protiv Rosenborga. Ni sam jučer nije znao sastav, imao je još nekoliko dvojbi. Promjene bi mogle biti u ofenzivnom dijelu momčadi. Dani Olmo je zbog problema s aduktorom ostao u Zagrebu, a umjesto njega bi mogao zaigrati Lovro Majer. Danas bi mogao debitirati Luka Ivanušec

Dinamo bi na Poljudu mogao zaigrati u ovom sastavu: Livaković, Stojanović, Dilaver, Perić, Leovac, Ademi, Atiemwen, Gojak, Majer, Oršić, Gavranović.

Mario Gavranović uvijek igra sjajno protiv Hajduka. Danas bi mogao biti ispred Brune Petkovića. Bjelica doista ima širok kadar igrača. U igri za prvih 11 su, naravno, Moro, Hajrović, Theophile-Catherine, Moubandje, Ivanušec...

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu