Obavijesti

Sport

Komentari 75

Poruka Nenada Bjelice Gojaku, Hajroviću...: 'Više niste sigurni'

Poruka Nenada Bjelice Gojaku, Hajroviću...: 'Više niste sigurni'
2

Nenad Bjelica u Karlovcu je u Kupu zaigrao u gotovo najjačem sastavu. Poruka je to i onima koji su ga jako razočarali tri dana prije u Varaždinu, Hajroviću, Pintu, Moubandjeu, Gojaku

Dinamo u petak igra protiv Lokomotive, a glavno je pitanje koga će Nenad Bjelica poslati na travnjak.

Da nije bilo kiksa u Varaždinu, vjerojatno bi se znala momčad za Kranjčevićevu, priliku bi većinom dobili oni koji neće igrati protiv Man. Cityja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ovako je pitanje što će strateg Dinama napraviti četiri dana uoči gostovanja na Etihadu.

- Nema Varaždin veze s ovim, ja bih svakako igrao s ovom momčadi u Kupu - uvjeravao je Bjelica nakon pobjede 7-0 u gostima kod Karlovca.

Možda bi zaigrao s nekim od onih iz najjače momčadi, ali teško je za očekivati da bi na travnjak poslao sve ponajveće zvijezde, Ademija, Oršića, Olma, Petkovića.

I Karlovac je očito bio poruka onima koji su razočarali u Varaždinu.

Bilo je to Bjelkino “čistilište”. Nitko nakon šokantnog poraza u Varaždinu nije prekrižen kao što je bio slučaj s Lecjaksom na početku prošle sezone, ali opomena je bila i više nego ozbiljna.

Ivo Pinto nije igrao u Karlovcu, bilo niti Moubandjea, Hajrovića, Gojaka. Oni, su realno u Varaždinu podbacili. Neki su možda imali i sitnih problema s ozljedama, ali Pinto bi vjerojatno igrao u Karlovcu, da je pokazao nešto u Varaždinu.

- Nekada je bolje da igrači u nekim situacijama manje razmišljaju i da rade ono što trebaju raditi na terenu, a ne razmišljati o tome u kojoj postavi igraju - poručio je Nenad Bjelica nakon Karlovca.

Lovro Majer dobio je u Karlovcu pola sata, a on je bez ikakve sumnje bio jedan od onih koji su podbacili u Varaždinu. Zna Bjelica dobro da je Majer veliki talent, da bi ga izostavljanje s klupe u Karlovcu, sigurno još dodatno pogodilo i unazadilo. Zbog toga ga je i poveo u grad na četiri rijeke i dao mu 30-ak minuta. Teren je jedini i najbolji odgovor treneru. Tako da Lovro na terenu treba pokazati da zaslužuje minutažu i u skupini Lige prvaka. Počeo je dobro ove sezone, pa je opet stao. Olmo će jednoga dana otići, a onda će “dirigentsku” palicu preuzeti Majer ili Ivanušec. Oni tada moraju niti spremni za najveće uloge.

I Olmo se kalio sjajnim partijama u HNL-u. Takvim putem trebaju ići i Luka i Lovro. Bjelica je bio jasan nakon Varaždina. Svi misle da moraju igrati, bile su njegove riječi nakon poraza u baroknom gradu. Tri dana kasnije na travnjak je poslao gotovo najjači sastav. Poruka je jasna, igrat će oni koji “ginu”. Oni kao Dilaver, Perić, Oršić, Petković, Ademi, Moro, neki trebaju slijediti njihov primjer.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa ...