Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Blanka Vlašić i u Berlinu ostala nepobjediva

Iako je na berlinskom mitingu preskočila \\"samo\\" dva metra, najboljoj hrvatskoj atletičarki i ta visina je bila dovoljna za novi trijumf

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
16 komentara

“Dobro došli u Vlašić show”, bio je naslov teksta na internetskim stranicama berlinskog mitinga prije početka ženskog skoka u vis. Organizatori su imali pravo, bio je to još jedan trijumf naše atletičarke, odnosno 16. pobjeda u 17. posljednjih nastupa. Blanka je sve do visine od 2 metra djelovala suvereno, a tu visinu preskočila je tek iz trećeg pokušaja. Već je bilo svejedno jer Slesarenko i Savčenko ispale su iz igre, pobjeda je bila osigurana već sa 197 cm. Nakon toga Blanka je postavila ljestvicu na 206 cm, željela je oboriti 12 godina star rekord mitinga. Nije uspjela iako je u prvom pokušaju petama oborila letvicu.
- Izuzetno sam zadovoljna zbog pobjede i vrlo dobrih pokušaja na 206 cm. Umor je učinio svoje, nisam mogla više u ovom trenutku - rekla je Blanka koja ni ovog puta nije zaboravila otplesati pobjednički ples. Blanka je nešto lošije skakala i zbog žulja na nozi.
- To je stari problem sa sprintericama, ali dosad su obično bili veći razmaci između natjecanja, pa bi se to nekako saniralo - rekla je naša najbolja atletičarka koju sad čeka šest dana odmora i veliki finale “World Athletic toura” u Stuttgartu.

Naši partneri pišu
Message