Obavijesti

Sport

Komentari 1

Blanka Vlašić ovakav skok u Rijeci nije još očekivala

Blanka Vlašić ovakav skok u Rijeci nije još očekivala
1

Iako se na treninzima mučila i sa 196 cm, Blanka je u Rijeci na najbolji mogući način otvorila novu atletsku sezonu. Preskočila je čak 203 centimetra

VIDEO

Gdje je lani stala, ove godine je nastavila. Tako bi se moglo opisati otvaranje sezone Blanke Vlašić i uvjerljiva pobjeda u Rijeci. Ipak, sjajan rezultat i 203 cm na prvom nastupu nije ni ona očekivala, kao ni članovi njenog stručnog stožera:
- Rekli smo prije natjecanja da bi dva metra bio odličan rezultat za početak sezone. Blanka je i ovako umorna preskočila 203 cm, a očekujemo da će tek u veljači dostići punu formu - rekao je otac Joško Vlašić.
A i Blanku je gotovo šokirala lakoća kojom je svladavala 201 i 203 cm:
- Iako sam na treninzima jedva preskakala 196 cm, treneri su me uvjeravali da će sve doći na svoje čim se malo odmorim. Visine od 201 i 203 stvarno sam preskočila s lakoćom, a i prvi pokušaj na 206 cm bio je dobar, ali sam došla malo preblizu letvici. Ali ovo je tek početak, očekujem da ću biti još bolja kako će sezona odmicati - rekla je Blanka te još jednom zahvalila riječkoj publici:
- Bilo je zaista fantastično, bodrili su me od početka do kraja, a isto tako i sve druge skakačice. Uvijek je lijepo skakati kod kuće - ponovila je Blanka Vlašić, koju već u veljači očekuje i nastup pred splitskom publikom u novoj Spaladium Areni.



U ČETVRTAK SKAČE U GÖTEBORGU
Novi ispit Blanka ima već u četvrtak u Göteborgu. Lani je Blanka tamo otvorila sezonu pobjedom s 201 cm, a na mitingu će biti i prvi ovogodišnji obračun s Arianne Friedrich.
- Ona je već dva puta ove sezone preskočila dva metra i imat će nekoliko dana odmora više od Blanke. Svejedno, bit će zanimljivo vidjeti taj dvoboj - zaključio je Joško Vlašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi