Obavijesti

Sport

Komentari 2

Blatter: Neće biti snimki, samo kamere na gol-crti

Blatter: Neće biti snimki, samo kamere na gol-crti
1

Sve dok sam ja na funkciji predsjednika bit će tako. Moje se mišljenje o uporabi tehnologije u nogometu nije promijenilo, kaže predsjednik Fife

VIDEO

Predsjednik Međunarodne nogometne federacije Sepp Blatter najavio je da će FIFA-in odbor na listopadskom zasjedanju raspravljati o uvođenju video-tehnologije u nogomet.
- Pitanje kamera na gol-crti bit će dio dnevnog reda - kazao je prvi čovjek svjetskoga nogometa, koji je uvijek njegovao ideju o nogomet kakav jest, odbacujući drastičnije promjene u igri koju svijet poznaje.
- Sve dok sam ja na funkciji predsjednika koristit će se samo tehnologija na gol-crti i nikakve snimke neće se koristiti - izjavio je Blatter prije četiri godine, a sada ponovio:
- Moje se mišljenje o uporabi tehnologije u nogometu nije promijenilo. Uvijek sam govorio da bismo koristili sustav koji je jednostavan i precizan, no takvoga još uvijek nemamo.
Unatoč tomu što je video-tehnologija vrlo dobro uklopljena u mnoge sportove, Blatter je uvijek ponavljao da njome ne želi utjecati na tijek igre. Poništeni gol Franka Lamparda Njemačkoj na SP-u "otvorio mu je oči", pa je izjavio da je stiglo vrijeme da se o tome "ponovno razmisli".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu