Obavijesti

Sport

Komentari 5

Bob Sapp stigao u Dubrovnik: Grdosija je došla u papučama

Bob Sapp stigao u Dubrovnik: Grdosija je došla u papučama
1

Bivša K-1 zvijezda doputovala je u Hrvatsku, gdje će sudjelovati u Noći gladijatora. Borit će se protiv hrvatskog borca hrvatskog borca Mare Peraka u Gospinu polju

VIDEO

Jedanput sam bio u Splitu. I bilo mi je lijepo. Zato sam sretan što sam opet u Hrvatskoj, rekao je Bob Sapp nakon dolaska u Dubrovnik.

Glavna zvijezda Noći gladijatora spremno je, u natikačama i bermudama (!), pozirala svim zainteresiranim fotografima, ali i turistima. Bivša K-1 zvijezda borit će se u petak u sportskoj dvorani u Gospinu polju, a protivnik mu je Maro Perak.

- Veselim se borbi i pobjedi. Istina, optimističan sam iako baš i nisam imao uspjeha protiv hrvatskih boraca - izjavio je 37-godišnji borac iz Colorado Springsa.

Dobro se informirao o protivniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znam da je Maro bivši judaš. Kad primi nekoliko mojih udaraca, mislim da će sve biti brzo gotovo. Perak, čekam te, imam za tebe posebno iznenađenje - rekao je Sapp u dubrovačkoj zračnoj luci Ćilipi.

Početak spektakla je u 19 sati. Obožavatelji borilačkih vještina vidjet će ukupno 11 borbi, a u ring će i žene. Sapp je upozorio svog protivnika.

- Promijenio sam način treniranja, u petak ćete vidjeti sasvim drukčiju ‘zvijer’. Baš se veselim ovoj pobjedi - najavio je samouvjereni Bob.

Brojna hrvatska publika pamti Amerikanca iz travnja 2003. godine, kad je poslužio kao “topovsko meso” tad sjajnome Mirku Filipoviću. Sapp je pao već u prvoj rundi.

- Došao je kraj mojim porazima od Hrvata - upozorava div iz SAD-a.

170 kilograma

težak je Sapp, koji u 42 borbe ima 21 pobjedu

196 centimetara

visoka je grdosija, koja je aktivna od 2002. godine

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...