Obavijesti

Sport

Komentari 94

Boban gradi novi Milan: Dolazi Lovren, a u igri su Moro i Olmo

Boban gradi novi Milan: Dolazi Lovren, a u igri su Moro i Olmo
1

Neki engleski mediji objavili su da je Lovrenov agent već sletio u Milano gdje dogovara detalje oko transfera. Prema njihovim saznanjima, Liverpool je spreman pustiti Lovrena za 30-ak milijuna eura

VIDEO

Talijanski velikan Milan završio je rekonstrukciju vodstva kluba i u petak službeno predstavio pojačanja u vrhu - Paolo Maldini novi je tehnički direktor, a Zvonimir Boban "Chief Football Office", odnosno nešto između operativca i sportskog direktora kluba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:36

Boban je zbog Milana i ponude Paola Maldinija, inače velikog prijatelja s kojim je dijelio svlačionicu devedesetih godina prošlog stoljeća, napustio mjesto drugog čovjeka Fife i preuzeo ulogu u kojoj će imati strahovit utjecaj u vraćanju talijanskog diva na sam europski i svjetski vrh.

Član Milanove Kuće slavnih osvojio je devet trofeja s 'rossonerima' uključujući i Ligu prvaka 1994., Super kup 1994. i naslov Serie A, no njegov karakter vođe, zalaganje i golema strast su ono zbog čega je svaki navijač Milana objeručke dočekao njegov povratak na San Siro.

S dolaskom Bobana Milan je dobio mnogo. Zaista mnogo i to će se tek vidjeti kroz njegov rad, no prvenstveno je dobio kredit kod Fife zbog čega će aktivnost na ljetnom mercatu sedmerostrukog osvajača Lige prvaka znatno porasti.

Kako se oformilo novo vodstvo, tako je u klub stigao BiH veznjak Rade Krunić kao prvo ovogodišnje pojačanje. Zatim je uslijedio kontakt oko Sassuolova Stefana Sensija, međutim prava pozadina priče i primarna meta je ustvari Lucas Torreira iz Arsenala, s kojim je novi trener Milana Marco Giampaolo već surađivao u Sampdoriji.

Milan kupuje u Dinamu?

Budući da Giampaolo gaji napadački nogomet s puno dodavanja u formaciji 4-3-1-2, izvjestan je odlazak Susa sad kada nema potrebe za krilnim igračima u momčadi.

To otvara vrata nekolicini novih veznjaka, a budući da je tržišna politika kluba pretežito dovođenje mladih, talentiranih igrača, Boban je potegnuo na domaće tržište i ostvareni su kontakti s našim klubovima.

Tako su nastali inicijalni pregovori oko transfera Nikole Mora iz Dinama, a talijanskom velikanu ponuđen je i Dani Olmo, javljaju Gianluca di Marzio i Calciomercato.

Lovrenov agent u Milanu

No, uz sve slatke brige koga dovesti u veznu liniju, Milan mora pojačati obranu. Tako je, prema pisanjima većine relevantnih talijanskih medija, odluka pala na stopera hrvatske reprezentacije i Liverpoola Dejana Lovrena.

Neki engleski mediji išli su toliko daleko da su objavili da je Lovrenov agent već sletio u Milano gdje dogovara detalje oko transfera. Prema njihovim saznanjima, Liverpool je spreman pustiti Lovrena koji se nije naigrao kod Jurgena Kloppa nakon ozljede, a Milan je spreman izdvojiti 30-ak milijuna eura.

Garantira mu mjesto u prvoj postavi, no problem bi mogla stvoriti visoka plaća koju Lovren ima u Engleskoj, a koju mu u Italiji vjerojatno neće moći ponuditi.

Sada stvar ostaje na agentima i vodstvima dvaju klubova da se dogovore optimalni uvjeti za sve.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži
LUKSUZNI VOZNI PARK

Što voze 'vatreni'? Modrić ima Bentleyja i sponzorski BMW, a Brozović čuva 'zvijer' u garaži

Odlučili smo malo zaviriti kakve automobile imaju hrvatski nogometaši. Modrić ima Bentley od dva milijuna kuna, a Petković nabrijani Mercedes AMG E63 S

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Doznajemo: Nijemac će suditi derbi  između Hajduka i Dinama
POSUDBA IZ BUNDESLIGE

Doznajemo: Nijemac će suditi derbi između Hajduka i Dinama

Riječ je o njemačkom sucu rođenom u Berlinu, koji redovito sudi utakmice Bundeslige. Nedavno je dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu