Sport

Komentari 36

Boban: Superliga? Za njih ćemo poduzeti najžešće moguće mjere

Boban: Superliga? Za njih ćemo poduzeti najžešće moguće mjere

Legendarni hrvatski kapetan bit će desna ruka Uefina predsjednika Aleksandera Čeferina koji je u ponedjeljak najavio da će Uefa "spustiti rampu" za reprezentativne nastupe svim igračima koji budu zaigrali u Superligi

Ti klubovi žele ukrasti nogomet od navijača i Uefa će zato protiv njih poduzeti najžešće moguće mjere, rekao je Zvonimir Boban za Sky Sports nakon što je postao novi Uefin šef za nogomet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarni hrvatski kapetan bit će desna ruka Uefina predsjednika Aleksandera Čeferina koji je u ponedjeljak najavio da će Uefa "spustiti rampu" za reprezentativne nastupe svim igračima koji budu zaigrali u Superligi, a ova Bobanova izjava ide upravo u tom smjeru.

Nekadašnji Bobanov suigrač, danas predsjednik HNS-a, Davor Šuker predvodio je hrvatsku delegaciju na 45. Kongresu krovne europske nogometne organizacije u Montreauxu i, jasno, izrazio veliko zadovoljstvo novom Bobanovom ulogom.

- Izuzetno mi je drago da je moj nekadašnji suigrač Boban postao Uefin šef nogometa, povećavši broj hrvatskih dužnosnika uključenih u razna tijela Fife i Uefe. Vjerujem da ćemo zajedničkim djelovanjem doprinijeti još boljem tretmanu hrvatskog nogometa na međunarodnoj sceni - kazao je Šuker i dodao na temu Superlige.

- Još jednom smo nogometnoj Europi poslali jasnu poruku, iskazujući solidarnost ujedinjeni protiv egoističnih interesa najbogatijih klubova i njihovih vlasnika. Velika je stvar što smo jedinstveni u našim stavovima i nastojanjima da nogomet ostane onakav kakav mora biti, dostupan svima, a ne samo elitama.