Obavijesti

Sport

Komentari 10

Užas u Phoenixu: Benderov je suigrač pretrpio stravičan lom

Užas u Phoenixu: Benderov je suigrač pretrpio stravičan lom
1

Ovaj je mjesec bio noćna mora za mene, prikazao sam lošu igru, nisam se mogao pronaći u posljednjih nekoliko utakmica. Ali nadam se da će me ovo podići, rekao je Bojan Bogdanović

VIDEO

Bojan Bogdanović odigrao je veliku ulogu u tijesnoj pobjedi Indiana Pacersa nad Memphis Grizzliesima u sinoćnjem ogledu NBA lige. Indiana je slavila na svom parketu 105-101, a hrvatski košarkaški reprezentativac zabio je 21 poen uz pet skokova, jednu asistenciju i tri ukradene lopte.

- Jako ružna utakmica, pogotovo za nas. Znali smo da će im nedostajati nekoliko momaka iz rotacije, možda smo zato sporije ušli u utakmicu. Ali na kraju je najvažnije što smo pobijedili - rekao je Bojan nakon utakmice za Fox Sports.

Bojan je u ponedjeljak prvi put ove sezone, u pobjedi nad Charlotteom, ostao bez poena. No vratio se već u idućoj utakmici, bio je najefikasniji pojedinac svoje momčadi i potvrdio je pobjedu slobodnim bacanjima u samoj završnici.

- Ovaj je mjesec bio noćna mora za mene, prikazao sam lošu igru, nisam se mogao pronaći u posljednjih nekoliko utakmica. Ali nadam se da će me ovo podići. Imam veliku podršku suigrača i to je jako važno.

- Pokušavam igrati obranu i dati našem najboljem pojedincu Oladipu šansu da zabije na drugoj strani. Ovakve tijesne pobjede bitne su za stvaranje kemije u momčadi. Siječanj gotov? Konačno - zaključio je Bogdanović.

Sreća se ponovno osmjehnula Orlandu našega Marija Hezonje, koji je kod kuće pobijedio LA Lakerse Ivice Zubca 127-105. Hezonja je opet pružio vrlo dobru partiju s 14 poena, četiri skoka i tri asistencije. Zubac nije bio u kadru Lakersa.

Dragan Bender ubacio je četiri poena za Phoenix u domaćoj pobjedi nad Dallasom 102-88.

Utakmicu je obilježila teška ozljeda Benderova suigrača Isaiaha Canaana koji je zadobio frakturu gležnja. Zavladao je šok u dvorani, a među prvima je tu ozljedu vidio upravo Bender koji je tad boravio u igri.

Philadelphia 76ersi upali su u mini-krizu trećim uzastopnim porazom, ovaj put kod Brooklyn Netsa (116-108). Dario Šarić zabio je 12 poena uz šest skokova i četiri asistencije za svoj sastav koji i dalje drži osmo mjesto Istoka u borbi za play-off s tankom prednošću pred Detroitom.

NBA, rezultati:

  • Indiana - Memphis 105-101
  • Orlando - LA Lakers 127-105
  • Atlanta - Charlotte 110-123
  • Brooklyn - Philadelphia 116-108
  • Cleveland - Miami 91-89
  • Boston - New York 103-73
  • Portland - Chicago 124-108
  • Phoenix - Dallas 102-88
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida