Obavijesti

Sport

Komentari 11

Bogdanović u paklenoj formi! Šariću opet double-double...

Bogdanović u paklenoj formi! Šariću opet double-double...
4

U doista plodnoj NBA večeri, gdje smo mogli gledati čak 14 utakmica, nastupio je i Mario Hezonja koji se pak i dalje muči. Došao je u Portland s ciljem da oživi karijeru, ali ne ide sve o planu...

VIDEO

Kako bi bilo dobro da su kvalifikacije za Olimpijske igre ovih dana jer Bojan Bogdanović igra u nevjerojatnoj formi! U momčadi nevjerojatnih pojedinaca gdje ordiniraju Mitchell, Conley, Gobert, Ingles, nevjerojatni Babo opet je zabio najviše poena i drugi put ove sezone prošao magičnu brojku od 30 koševa! U posljednjih pet utakmica je zabijao 30, 30, 24, 28, 17, što je standard najboljih NBA igrača.

Njegova Utah izgubila je kod Indiane 121-102 gdje je Babo po prvi put zaigrao nakon odlaska i pokazao im koliko je vruć ove sezone. U igri je proveo 37 minuta, zabio je 30 poena uz tricu 4/7, skupio je pet skokova i podijelio tri asistencije. Najbolji kod Indiane bili su Sabonis i Warren zabivši 23 poena, a Bogdanović je podršku imao u sjajnom Mitchellu koji je zabio 26, no nije bilo dovoljno za pobjedu protiv čvrstih Pacersa.

NBA: Utah Jazz at Indiana Pacers

Iako su izgubili, Bojan je nastavio kontinuitet fantastičnih igara u ovoj sezoni i definitivno igra košarku karijere. Prosjek mu je 20.9 koševa u 18 utakmica, što je nevjerojatna brojka. Primjerice, jedan Jimmy Butler bilježi 18.9 po utakmici, sjajni centar LaMarcus Aldridge 18,8, Porzingis 18.3, All Star centar Nikola Vučević 17.1. Naravno, sezona je tek počela, ali ako se po jutru dan poznaje... E onda ćemo gledati Babo show kroz cijelu sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lijepo je vidjeti poznata lica u dvorani, u gradu. Tu sam proveo dvije sjajne godine koje su mi pomogle da etabliram svoju igru, pomogli su mi da svima pokažem što znam i zašto sam došao u NBA - rekao je Babi nakon utakmice.

Sve brojke pokazuju koliko je napredovao i da je apsolutno pogodio dolaskom u Utah. U momčadi punoj sjajnih igrača postao je neprikosnovena figura i možemo samo sjesti, uživati i čekati te kvalifikacije za OI gdje će, nadamo se, Bogdanović opet dominirati i odvesti nas na Olimpijske igre.

Los Angeles Clippersi pobijedili su Memphis 121-119 nakon velike borbe, a Ivica Zubac zabio je 10 poena za 15 minuta, što je sjajan učinak. Većinu poena zabio je zapravo u prvom poluvremenu i očekivali smo možda i njegovu najbolju partiju ove sezone, ali Doc Rivers je dao prednost Montrezlu Harrellu u drugom poluvremenu u kojem je Čitlučanin igrao svega nekoliko minuta. Uspio je uhvatiti i dva skoka. Najbolji kod Clippersa bili su Williams i Harrell s po 24 poena, a kod Grizzliesa je posebno efikasan bio centar Valančiunas s 30 koševa.

NBA: Los Angeles Clippers at Memphis Grizzlies

Ivica ima svoju ulogu u Clippersima, svaku utakmicu odradi svoj dio, ali Rivers mu dozira minutažu. Prednost ima Harrell koji igra zaista sjajnu sezonu i tu nemamo što zamjeriti treneru Clippersa, ali bilo bi sjajno kada bi Ivici dao nešto više minuta na parketu. Sjajni Zubac pokazao je da pripada u NBA ligi, a i samim time što su Clippersi produžili ugovor s njim, govori koliko vrijedi. A takav će nam trebati i u Splitu.

Fantastičnu utakmicu odradila je i druga violina naše reprezentacije. Dario Šarić je u porazu Phoenixa od Wizardsa (140-132) zabio 17 poena i uhvatio 12 skokova za svoj četvrti double-double učinak. Vrijedni Dario trudi se cijelu sezonu, stigao je u Sunse s nadom da će svojoj karijeri vratiti stari sjaj koji je imao u Philadelphiji, i koji se ohladio u hladnoj Minnesoti, i polako uspijeva u tome. Najbolji kod Washingtona bio je Beal s 35 poena, a Booker je zabio 27 kod Sunsa.

NBA: Washington Wizards at Phoenix Suns

U doista plodnoj NBA večeri, gdje smo mogli gledati čak 14 utakmica, nastupio je i Mario Hezonja koji se pak i dalje muči. Došao je u Portland s ciljem da oživi karijeru, ali ne ide sve o planu. Mario je u pobjedi Portlanda nad Oklahomom (136-119) zabio četiri koša za sedam minuta igre, što je praktički priča koju viđamo cijele sezone. Prosječno bilježi 18 minuta po utakmici, a učinak mu je pet koševa, četiri skoka i jedna asistencija. Imamo dojam kao da se i dalje nije snašao u ligi unatoč tome što je tu već skoro pa pet godina, ali nadamo se da će se to promijeniti. 

NBA: Portland Trail Blazers at Los Angeles Clippers

Najbolji kod Blazersa bio je Lillard s 27 koševa, a Nader je kod Thundersa zabio 23. Sjajni Carmelo Anthony nastavio je sa sjajnim partijama te upisao 19 poena.

Svi rezultati: 

Houston Rockets - Miami Heat                    117-108
Boston Celtics - Brooklyn Nets                  121-110
Charlotte Hornets - Detroit Pistons             102-101
Cleveland Cavaliers - Orlando Magic             104-116
(Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland)
Philadelphia 76ers - Sacramento Kings            97-91
Toronto Raptors - New York Knicks               126-98
Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks                 111-102
(Dragan Bender nije ulazio u igru za Milwaukee)
San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves      101-113
(Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio)
New Orleans Pelicans - Los Angeles Lakers       110-114
Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder  136-119
Golden State Warriors - Chicago Bulls           104-90

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu