Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bogdanović utrpao 20 protiv Hornetsa, Šiši 12 Nuggetsima

Bogdanović utrpao 20 protiv Hornetsa, Šiši 12 Nuggetsima
1

Charlotte Hornetsi slavili su protiv Indiane 127-109. Najbolji u redovima poraženih bio je Bojan Bogdanović s 20 poena. Dario Šarić zabio je 12 u porazu svoje Minnesote protiv Denvera. Zubac, Bender i Žižić nisu igrali

VIDEO

Još jednu slabiju večer imao je Mario Hezonja u dresu New York Knicksa. Ipak, njegova momčad napravila je svojevrsni podvig i pao je Boston sa 117-109. Knickse je vukao Trey Burke sa 29 koševa i 11 asistencija, a kod Celticsa najbolji je bio Kyrie Irving s 22 poena i 13 asistencija. Naš Mario Hezonja je za goste zabio tri poena u 13 minuta igre uz loš šut za tri poena 1-6.

Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac svoje Indiane na gostujućem susretu protiv Charlotte Hornetsa. Babo je utrpao 20 poena uz četiri asistencije i tri skoka, a za tricu je gađao vrlo dobrih 4-6, ali ni to nije pomoglo Pacersima koji su izgubili 127-109. Jeremy Lamb je za Hornetse zabio 21 poen.

Šarićeva bivša momčad Philadelphia u dramatičnom je susretu dobila New Orleans Pelicanse sa 121-120. Philu je vukao Joel Embiid sa 31 košem, dvije asistencije i čak 19 skokova. Kod Pelicansa su po 30 poena utrpali Jrue Holiday i E'Twaun Moore. Pelicansi su porazom prekinuli svoj niz od tri pobjede, a Phila je stigla do četvrtog uzastopnog slavlja i drži treće mjesto Istoka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, Dario Šarić nije bi te sreće da okusi slast pobjede. Njegova nova momčad Minnesota Timberwolves izgubila je od Denvera na domaćem parketu sa 101-103. Kod Nuggetsa najbolji je bio Paul Millsap sa 25 poena, a kod 'Vukova' očekivano Karl Anthony Towns i Derrick Rose koji su zabili 22, odnosno 20 poena.

Atlanta Hawksi izgubili su od Toronto Raptorsa 124-108. Kod Atlante je standardno najbolji bio Jeremy Lin s 26 poena, a kod Toronta Jonas Valanciunas s 24 poena, dvije asistencije i 13 skokova, te Kamerunac Pascal Siakam s 22 poena. Raptorsi drže prvo mjesto Istočne Konferencije, a Atlanta tavori na 14. mjestu.

U dvoboju Chicaga i Phoenixa manji loši bili su Bullsi koji su slavili sa 124-116. Domaćin iz 'vjetrovitog grada' išao je na pogon Zacha LaVinea koji je utrpao 29 poena i šest asistencija, a Devin Booker zabio je 23 poena kod Sunsa Igora Kokoškova. Dragan Bender nije ulazio u igru.

Cleveland Cavaliersi izgubili su od Los Angeles Lakersa 109-105. LeBron James zabio je 32 poena kod Lakersa, a dodao je i sedam asistencije te 14 skokova, dok je kod Clevelanda najbolji bio Turčin Osman s 21 košem i vrlo dobrim šutom za tri poena (5-7). Lakersi drže sedmo mjesto Zapada, dok je James novom sjajnom predstavom prikovao svoju bivšu momčad na dno Istoka.

Houston Rocketsi odigrali su dramatičan susret s Detroit Pistonsima. Slavili su Rocketsi sa 126-124 na 'raketni pogon' Jamesa Hardena koji je utrpao 43 poena, devet asistencija i skupio sedam skokova, a pratio ga je Švicarac Clint Capela sa 27 poena i čak 15 skokova. Blake Griffin je kod poraženih zabio 37 poena uz četiri asistencije i 11 skokova. 

Portland Trail Blazersi su do nogu potučeni od Milwaukee Bucksa koji su ih na domaćem terenu razbili s 43 poena razlike. Završilo je 143-100, a kod Bucksa najbolji je bio Antetokounmpo s 33 poena, devet asistencija i 16 skokova. Samo jedna asistencija nedostajala mu je za triple-double. Kod Portlanda najbolji su standardno bili Damian Lillard i C.J.McCollum koji su zabili 22 oba, ali ostatak njihove momčadi kao da ne igra.

Dallas Mavericksi svladali su Brooklyn Netse 119-113. Barnes je kod Dallasa ubacio 28 poena, a pratio ga je Luka Dončić s 21 poenom, četiri asistencije i devet skokova. Allen Crabbe je kod Netsa zabio 27 koševa.

San Antonio Spursi razočarali su na domaćem parketu protiv Memphis Grizzliesa. Izgubili su 103-104 u napetoj utakmici, a uništio ih je Mike Conley s 30 poena, devet skokova i četiri asistencije. DeMar DeRozan zabio je 24 poena uz pet asistencija i skokova za Spurse.

Utah Jazz izgubili su od Sacramento Kingsa sa 110-119. Srpski duo Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović bili su najbolji kod Kingsa sa 18 poena svaki, dok je Utah nosio Donovan Mitchell s 35 poena, tri asistencije i dva skoka.

I šećer na kraju. Prvaci Golden State Warriorsi izgubili su od Oklahome 95-123 na domaćem terenu. Uništio ih je Nijemac Dennis Shroder s 32 koša, četiri asistencije i četiri skoka, a Kevin Durant i Klay Thompson utrpali su 27 poena svaki za prvake. Sada se vidi koliko Warriorsima nedostaje ozlijeđeni Steph Curry, a ne ide ni bez Draymonda Greena. Golden State Warriorsima to je četvrti uzastopni poraz i nalaze se na petom mjestu Zapada, dok je Oklahoma treća.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje