Obavijesti

Sport

Komentari 46

Bogdanović: Volio bih ponovno zaigrati protiv ove Španjolske!

Bogdanović: Volio bih ponovno zaigrati protiv ove Španjolske!
4

Iskreno rečeno, ovo mi je izgledalo kao fantastična priprema za ono što slijedi. Zadovoljan sam reakcijom, dva otvorena šuta smo imali pred kraj da prelomimo, rekao je izbornik Aco Petrović poslije Španjolske

VIDEO

Hrvatska je u trileru izgubila od Španjolske 79-73 u utakmici za prvo mjesto u Cluju. Bilo je napeto do zadnjih sekundi, bili smo na korak do čuda i na kraju pali u velikoj borbi.

Poslije utakmice pred novinare su stali Bojan Bogdanović i Kruno Simon.

- Teško je govoriti, mislim da su svi vidjeli da smo odigrali muški. To nam je satisfakcija. Poraz je tu, zaključili smo grupu na drugom mjestu. Bili smo puno bolji nego jučer i ovako treba nastaviti - rekao je Babo za početak pa nastavio:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Potvrđujemo svoj napredak, no teško je biti pozitivan nakon poraza. Danas smo vidjeli dobrih stvari. Dobro smo se potukli. Braća Gasol su nezgodna pod koševima i jedna lopta je otišla na njihovu stranu. Nadam se da ćemo se opet sresti - zaključio je Bojan koji je Španjolskoj zabio 15 koševa.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Kruno Simon Španjolskoj je zabio devet koševa uz šest asistencija.

- Odigrali smo stvarno dobro, izgubili smo. Do kraja smo bili u utakmici i pokazali da protiv najboljih imamo što reći. Sada, je li to ogromna razlika ići s drugog mjesta u Istanbul - ja mislim da nije. Imamo pet dana da se pripremimo za ključnu utakmicu - rekao je Simon pa nastavio:

- Rekao sam i prije prve dvije utakmice da su najteže. To su one utakmice za koje znaš da ćeš dobiti i to se pokazalo. Ovo je naša slika i izgubili smo na kraju, za pet dana je ono najbitnije - završio je Kruno.

Izbornik Aco Petrović zadovoljan je unatoč porazu:

- Kad imate protivnika kao Španjolska koja je sve pomela, logično je da se kod nas pojavi onaj natjecateljski žar da to dobijemo. Iskreno rečeno, ovo mi je izgledalo kao fantastična priprema za ono što slijedi. Zadovoljan sam reakcijom, dva otvorena šuta smo imali pred kraj da prelomimo. Zadovoljan sam. Ovo treba zaboraviti, imamo pet dana za pripreme za Istanbul - rekao je izbornik pa nastavio:

- Govorio sam da ćemo Cluj koristiti za pripremu za određene stvari. Moramo vidjeti s kim dalje igramo, to su Rusi ili Turci, moramo biti spremni za obje opcije. Slični su po konceptu igre, ova utakmica je poslužila da igramo u postavama koje do sad nismo igrali jer će nam to trebati u Istanbulu - smatra Petrović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka