Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Bojite se? Onda ostanite kod kuće i gledajte Bundesligu...'

'Bojite se? Onda ostanite kod kuće i gledajte Bundesligu...'
1

Ako ste toliko zabrinuti oko povratka utakmicama, ostanite kod kuće i na televiziji gledajte utakmice Bundeslige, navodno je Jose Mourinho odbrusio Pepu Guardioli i Franku Lampardu na videokonferenciji

VIDEO

Toliko smo puta čuli da je portugalski trener Jose Mourinho (57) karizmatičan da se ta fraza pomalo i otrcala. Ipak, da je veliki radnik, a pomalo i arogantan tip, nitko ne može osporiti.

Britanski mediji pišu da je Mourinho sudjelovao na videokonferenciji engleskih prvoligaša, budući da vodi Tottenham te da je žestoko odbrusio treneru Chelseaja Franku Lampardu i treneru Manchester Cityja Pepu Guardioli. Spomenuti dvojac nije bio za to da se žuri s nastavkom prvenstva, a onda ih je Mou "poklopio".

- Ako ste toliko zabrinuti oko povratka utakmicama, ostanite kod kuće i na televiziji gledajte utakmice Bundeslige - navodno im je poručio Portugalac.

Treneru Tottenhama smeta što bi se Englezi na teren trebali vratiti tek u lipnju, ne prije 12. u mjesecu, a Bundesliga kreće ovog vikenda.

- Očajnički čekam povratak Premiershipa, nadam se da će se to dogoditi što prije, posebno kad vidim da se druga prvenstva nastavljaju.

Tottenhamu gori pod nogama. Čelnici kluba žele plasman među četiri najbolje momčadi, a Spursima četvrtoplasirani Chelsea bježi sedam bodova. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...