Obavijesti

Sport

Komentari 30

Bojkot ili ozljeda? Ronaldo nije došao na proglašenje najboljeg

Bojkot ili ozljeda? Ronaldo nije došao na proglašenje najboljeg
1

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Virgil van Dijk su nominirani za nagradu najboljeg igrača prošle sezone. Argentinac i Nizozemac su stigli na dodjelu u Milano, ali tamo nema Ronalda koji je bojkotirao i prošli izbor

Cristiano Ronaldo ponovno bojkotira Fifu. I drugu godinu zaredom nije se pojavio na dodjeli prestižne nagrade 'The Best'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

S obzirom da ga nije ga bilo niti ranije u Monte Carlu kad je Uefa izabrala Luku Modrića za najboljeg u Europi, njegovo nepojavljivanje u Londonu, gdje je ponovno slavio Modrić, izazvalo je puno pažnje. Čim se pročulo da Ronaldo neće biti na dodjeli, postalo je jasno da neće ni osvojiti nagradu, da će ona pripasti ili Modriću ili Mohamedu Salahu.

Juventus je ponudio prilično neuvjerljivo objašnjene u kojemu su naveli kako Ronaldo nije putovao u London jer je klub dva dana kasnije igrao prvenstvenu utakmicu s Bolognom. 

Ove godine za nagradu najboljeg igrača svijeta se borio s Lionelom Messijem i Virgilom Van Dijkom, a šanse da će večer završiti kao pobjednik su prilično niske. Činilo se da je najbliže nagradi Van Dijk iza kojeg je sezona iz snova. Pokazao je da je najbolji stoper svijeta, osvojio je Ligu prvaka s Liverpoolom, završio drugi u prvenstvu sa samo bodom manje od Manchester Cityja... Ali na kraju je slavio Messi.

Zbog ozljede ne igra protiv Brescije

Činjenica je da Juventus u utorak igra prvenstvenu utakmicu s Bresciom, ali Ronaldo zbog manje ozljede nije ni uvršten u momčad za utakmicu. A Torino i Milano su udaljeni ni 150 kilometara... Sat i pol puta s automobilom sigurno ne bi ostavilo previše traga na njemu, ali Sky tvrdi da je odlučio ostati kod kuće kako bi se što prije oporavio i vratio na teren...