Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bologna produžila ugovor s Mihajlovićem: Trčim i po 10 km

Bologna produžila ugovor s Mihajlovićem: Trčim i po 10 km

Važno je slušati svoje tijelo i raditi ono što se čini kao najbolje. Nije potrebno izigravati heroje, rekao je srpski trener Siniša Mihajlović za talijanske medije...

VIDEO

Suze i eksplozija emocija. Tako je protekla presica u srpnju prošle godine kada je srpski trener Siniša Mihajlović (51) priznao da boluje od leukemije i da se povlači iz nogometa.

Te riječi potresle su nogometni svijet i mnogi njegovi bivši suigrači i kolege poslali su mu poruke podrške kako bi što lakše prošao kroz tešku borbu.

Istog trenutka otišao je u bolnicu na terapije, a u listopadu imao transplantaciju koštane srži. Ta kalvarija trajala je od srpnja, mjesecima se borio protiv bolesti, momčad Bologne je trenirao iz bolničke sobe, a nakon što se stanje poboljšalo, vratio se na travnjak.

Bobby Yip/Reuters/PIXSELL

Sad je sve to iza srpskog trenera koji se gotovo pa u potpunosti oporavio od bolesti, a uz to je dobio i najljepši mogući poklon. Naime, Bologna mu je produžila ugovor do 2023. godine i tako mu dala do znanja da cijeni njegov angažmana i za vrijeme bolesti kada je iz bolničke sobe držao treninge igračima.

AC Milan v Bologna - Serie A - Giuseppe Meazza

 - Srećom, najgore je iza mene. Dobro se osjećam sada sedam mjeseci nakon transplantacije. Trebat će mi godina dana da se vratim u normalu, ali danas trčim i po 10 kilometara, dižem utege, iako ima dana i kada sam umoran. Važno je slušati svoje tijelo i raditi ono što se čini kao najbolje. Nije potrebno izigravati heroje - rekao je Mihajlović za talijanske medije.

U njegovom povratku ka nogometu omeo ga je korona virus koji je prekinuo Serie A na tri mjeseca, no napokon se sve vraća u normalu. Situacija oko korona virusa je pod kontrolom, a u ponedjeljak će njegova Bologna zaigrati protiv Juventusa na samom nastavku prvenstva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića