Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Bolt se opet poigravao na 200 metara, Justin Gatlin ispao

Čudesni Usain Bolt ponovno je u cilj utrčao s osmijehom, no njegovo ga je pogiravanje u polufinalu na 200 metara umalo koštalo pobjede. U finalu neće biti srebrnog sa 'stotke' Justina Gatlina

Athletics - Men's 200m Semifinals
Foto: GONZALO FUENTES
8 komentara

Usain Bolt odlično se zabavlja u Rio de Janeiru. Svaku utrku na Olimpijskim igrama čudesni Jamajčanin završava sa smiješkom i što je još važnije, ispred svih ostalih.

Noćas je napravio još jedan korak prema trećem sprinterskom hat-tricku. U polufinalu utrke na 200 metara Bolt je trčao 19,78 sekundi što je naravno najbolje vrijeme polufinala. No ponovno se Bolt poigravao i smijao konkurenciji na cilju.

Ovoga puta prvi do kralja sprinta bio je Kanađanin Andre de Grasse, bornčani sa 'stotke', a treći Amerikanac LaShawn Merritt, brončani sa 400 metara. Upravo je Kanađanin u stazi do Bolta pokušao pobijediti najvećeg sprintera svih vremena kada je ovaj odlučio stati na kočnicu. No kada je Bolt vidio da mu De Grasse prijeti ubrzao je korak i ipak slavio s dvije stotinke boljim vremenom. Na kraju su se jedan drugome srdačno nasmijali.

Iznenađenje je ispadanje srebrnog s utrke na 100 metara, Amerikanca Justina Gatlina, koji je u polufinalu trčao 20.13, što je bio deveti rezultat. Finale utrke na 200 metara je u petak u 3.30 sati po hrvatskom vremenu.

Tema: Olimpijske igre Rio de Janeiro 2016.

Message