Obavijesti

Sport

Komentari 87

Bomba iz Barcelone! Enrique je objavio da više neće biti trener

Bomba iz Barcelone! Enrique je objavio da više neće biti trener
6

Barcelona je pobijedila Sporting 6-1 na Nou Campu, a za šokove se pobrinuo Luis Enrique koji je nakon utakmice objavio da neće produljiti ugovor i sljedeće sezone netko drugi trenirat će Barcu

VIDEO

Messija, Neymara, Raketu i društvo sljedeće sezone trenirat će netko drugi. Nije bilo šokova na Nou Campu nakon gostovanja Sportinga iz Gijona koji su Katalonci ispratili kući s pola tuceta, ali zato se za šokove pobrinuo Luis Enrique (46).

- Neću produljiti ugovor, odlazim na kraju sezone. Treba mi odmor - rekao je Enrique.

- Nije mi bilo lako ovo odlučiti i svima objaviti. No dugo sam razmišljao o tome. Prije sezone sastao sam se s čelnicima kluba. Znali su za mogućnost da možda ne produljim ugovor i rekli su mi da razmislim, da se ne moram žuriti - kaže Enrique.

- Zašto odlazim? Zbog načina života koji donosi ovaj posao. Dajem sve za nogomet, a to znači da mi ostaje malo toga za sve ostalo, uključujući odmor.

- Prvo ću zahvaliti igračima. Oni su mi od prvoga dana podrška. No nije još gotovo. Čeka nas teška situacija, pogotovo u Ligi prvaka. Dat ću sve za Barcelonu u ova tri mjeseca i onda odlazim - dodao je Španjolac.

Osvojio osam od deset trofeja

Luis Enrique preuzeo je Barcelonu od Gerarda Tate Martina 2014. godine. S Kataloncima na klupi od deset mogućih trofeja osvojio je njih osam.

Dvaput je osvajao La Ligu, dvaput Kup kralja, jedan španjolski Superkup, Ligu prvaka, Uefin Superkup i Fifino Svjetsko prvenstvo. Od deset mogućih titula osvojio je njih osam što ga svrstava među najbolje trenere u povijesti Barcelone.

Juventus Turin - FC Barcelona

Sampaoli najveći favorit za novog trenera

Bio je igračka legenda Reala i Barce, a na Nou Camp je stigao nakon jedne sezone na klupi Celte. U posljednje vrijeme španjolski mediji sve više pišu o mogućem razlazu Enriquea i Barcelona, a sad je to i sam Enrique potvrdio.

Katalonci su još u igri za naslov u La Ligi, u Kupu kralja su veliki favoriti protiv Alavesa u finalu, a u Ligi prvaka trebaju čudo protiv PSG-a koji ih je natamburao 4-0. 

Glavni favorit za novog trenera Barce je Jorge Sampaoli, sadašnji trener Seville.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani