Sport

Komentari 45

Bomba u NBA ligi! Porzingis u Dallasu, Jordan i Smith u NY...

Bomba u NBA ligi! Porzingis u Dallasu, Jordan i Smith u NY...

Osim Latvijca, u Dallas su poslani još Courtney Lee, Tim Hardaway Jr. i Trey Burke, dok im u suprotnom smjeru Dallas šalje Wesleya Mathewsa, DeAndre Jordana, Dennisa Smitha Jr.-a...

Tiho, bez ikakve bure prolazili su dani u NBA ligi što se tiče tradeova, čiji rok završava 7. veljače, a onda šou! Latvijac Kristaps Porzingis neočekivano je razmijenjen u Dallas, dok su u New York otišli Dennis Smith i DeAndre Jordan, javlja uvijek dobro upućeni Adrien Wojnarowski.

Porzingis se ozlijedio prije točno godinu dana kada je slomio ligamente lijevog koljena te od tada nije odigrao nijednu utakmicu, a njegov status u Knicksima je polako blijedio. No, svejedno je uprava kluba šokirala s ovom razmjenom jer se od Porzingisa očekivalo da u budućnosti bude vođa franšize.

Osim Latvijca, u Dallas su poslani još Courtney Lee, Tim Hardaway Jr. i Trey Burke, dok im u suprotnom smjeru Dallas šalje Wesleya Mathewsa, DeAndre Jordana, Dennisa Smitha Jr.-a, koji je ispao u drugi plan dolaskom Luke Dončića i budući pick prve runde drafta.

Dolaskom Porzingisa, Dirk Nowitzki može u miru otići u zasluženu mirovinu jer svoje Maverickse ostavlja u itekako dobrim rukama. Kristaps bi trebao biti desna ruka Luke Dončića u budućnosti Dallasa, Slovenca koji je oduševio sve. No pitanje je kada će Porzingis uopće zaigrati jer se još nije oporavio od ozljede ligamenata.

Službenu potvrdu razmjene klubovi bi trebali objaviti u narednim danima...

 

 

 

Najčitaniji članci