Obavijesti

Sport

Komentari 31

Nema zaleđa! Istra ipak do tri boda nakon VAR provjere gola

Nema zaleđa! Istra ipak do tri boda nakon VAR provjere gola
7

U borbi za četvrto mjesto HNL-a Istra je bila bolja od Varaždina u Puli. Gol odluke pao je u 89. minuti, a nekoliko se minuta pregledavala VAR snimka zbog zaleđa.

Nogometaši Istre i Varaždina na stadionu Aldo Drosina u Puli igrali su prvu utakmicu 20. kola HNL-a. Domaćini su bili bolji s 2-1, a golove su zabili Einar Galilea i Dario Marešić.

Jedini gol za Varaždin zabio je Fran Brodić.

Pokretanje videa...

Svi smo jedna obitelj 01:33

Na samom otvaranju susreta u Puli, odnosno u 4. minuti, Istra je dobila priliku zabiti iz penala. S bijele točke pucao je Erceg koji je gađao lijevu stranu, ali Zelenika je sjajno obranio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pula: Istra 1961 protiv Varaždina u 20. kolu Prve HNL

U 23. i 25. minuti požutili su Caseres i Teklić, a veznjak Varaždina u 28. minuti snažno je zapucao prema golu Istre. Bila je to najbolja prilika Varaždina na početku utakmice.

Istra je povela u 42. minuti, a gol je zabio Einar Galilea. Kapetan Istre sjajnim je volejem zabio s desetak metara nakon odbijene lopte iz kornera.

Pula: Istra 1961 protiv Varaždina u 20. kolu Prve HNL

Varaždin je na poluvremenu ubacio Banoveca, a iz igre je izašao Pilj. Teklić je u 47. minuti zatražio liječničku pomoć zbog boli u koljenu. Ubrzo se vratio na travnjak i nastavio utakmicu.

Istra je bolje i dominantnije ušla u drugo poluvrijeme, ali šok je došao u 58. minuti. Zabio je šesti gol u sezoni nakon što je Elezi glavom poslao loptu na pet metara od Majkića i gola Istre.

Erceg je u 63. pao u šesnaestercu Varaždina i tražio penal. Jović je, međutim, procijenio da je igrač Istre simulirao, pa mu je dao žuti karton.

U 65. minuti Garcia je ubacio Abdallahija umjesto Mlinara. a u 75. su ušli Boultam i Bakrar umjesto Ercega i Lisice.

Pula: Istra 1961 protiv Varaždina u 20. kolu Prve HNL

Krajem utakmice lako se mogao uočiti umor u obje ekipe, tako da su treneri osvježili momčadi s još zamjena. Izdvojio se tek promašaj Teklića  u 79. minuti koji je otišao preko gola.

U 80. minuti Garcia je izvadio još Caseresa i Vuka, a ušli su Marešić i Duvnjak.

Domaćini su u 89. minuti zabili pobjednički gol! Strijelac za Istru bio je Marešić, koji je zakucao loptu u mrežu Varaždina. Gol je najprije poništen zbog zaleđa, ali provjerom VAR-a odlučeno je da je gol bio 

Petrušenko je ubacio iz kornera, nakon čega je lopta prebačena na drugu stativu. Ondje ju je dočekao igrač Istre Marešić i zakucao u mrežu Zelenike. Gol je prvo poništen zbog zaleđa, no VAR-provjerom je utvrđeno da je gol regularan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
Nema novih live evenata
Komentari 31