Sport

Komentari 0

Bore se za Svjetsko prvenstvo, a izbornik pozvao 15-godišnjaka!

Bore se za Svjetsko prvenstvo, a izbornik pozvao 15-godišnjaka!

Enes Sali, koji je rođen u Kanadi, igra za klub Farul Constanța, čiji je suvlasnik i trener rumunjski nogometni velikan Gheorge Hagi. Nagađa se kako Rumunji žele da mladi veznjak što prije debitira za njihovu reprezentaciju jer može igrati i za Kanadu i za Tursku

Izbornik rumunjske nogometne repreznetacije Mirel Radoi objavio je popis kandidata za posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za SP 2022. godine na kojem se nalazi i 15-godišnji veznjak Enes Sali.

Sali se nalazi na popisu od 26 igrača za domaću utakmicu protiv Islanda 11. studenog i gostovanja u Lihtenštajnu tri dana kasnije.

Rumunjska je trenutačno druga u skupini J koju je osvojila Njemačka i s dvije pobjede osigurala bi prolaz u dodatne kvalifikacije u ožujku.

Sali, koji je rođen u Kanadi, igra za klub Farul Constanța, čiji je suvlasnik i trener rumunjski nogometni velikan Gheorge Hagi.

Mladi veznjak je nogometnu karijeru započeo u kanadskom klubu Woodbridge Strikers, potom je dvije godine proveo u Barceloni, dvije godine u Gheorghe Hagi nogometnoj akademiji, a ovoga ljeta je stigao u Constantu.

Nagađa se kako Rumunji žele da mladi veznjak što prije debitira za njihovu reprezentaciju jer može igrati i za Kanadu i za Tursku.

Na vrhu ljestvice skupine J nalazi se nedostižna Njemačka sa 21 bodom, Rumunjska je druga sa 12, Sjeverna Makedonija na trećem mjestu ima bod manje, a 12 boodva ima i Armenija na četvrtoj poziciji. Island ima osam bodova, a na začelju je Lihtenštajn s jednim bodom.

Najčitaniji članci