Obavijesti

Sport

Komentari 1

Borussia se nada polufinalu: S razlogom igramo dvije utakmice

Borussia se nada polufinalu: S razlogom igramo dvije utakmice

Momčad Edina Terzića nakon poraza na Etihadu od Manchester Cityja (2-1), vjeruje u pobjedu na uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka koja će se igrati u Dortmundu

VIDEO

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, Manchester City u samoj je završnici susreta golom Fodena pobijedio Borussiju Dortmund. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borussia Dortmund

Pokretanje videa...

Borussia Dortmund 00:19

Momčadi Borussije ostaje gorčina i zbog upitne sudačke odluke kojom je poništen gol Bellinghama, te s pravom mogu misliti kako su zakinuti za pobjedu u večerašnjem susretu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali Nijemci i dalje ne gube nadu za prolazak u daljnju fazu natjecanja elitnog europskog klupskog natjecanja, te su na društvenim mrežama napisali:

"S razlogom igramo dvije utakmice"

Možda je momčad Edina Terzića posljednjih tjedana muku mučila s postizanjem forme, ali s večerašnjom izvedbom mogu biti zadovoljni. 

Fenomenalni Erling Haaland u drugom dijelu utakmice, poslao je prekrasnu loptu prema Reusu koji je zabio za izjednačenje. 

Champions League - Quarter Final - First Leg - Manchester City v Borussia Dortmund

Norvežanin možda nije bio stalna prijetnja za obranu Cityja, ali je u nekoliko navrata pokazao zašto je trenutno jedan od najzanimljivijih mladih igrača i zašto se o njemu toliko govori. 

Unatoč porazu, Nijemci imaju gol u gostima. Stoga im je na uzvratnoj utakmici, koja se igra 14. travnja, za prolazak u polufinale potreban samo jedan gol pod uvjetom da City ne uspije zabiti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener