Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bottas na poleu: Lewis drugi, a Max tek treći. Vettel iznenadio

Bottas na poleu: Lewis drugi, a Max tek treći. Vettel iznenadio

'Osjećao sam se ugodno i mislio da ima još jedan dobar krug nakon što sam izašao sa staze u četvrtom zavoju. U zadnjem sektoru je jedan bolid bio ispred mene i ometao me. Tako je, kako je', kaže tužni Verstappen

VIDEO

Govorilo se kako Red Bull ima brži bolid, kako će Mercedes imati problema u Portugalu, ali Toto Wolff još se jednom samo slatko nasmijao jer ima dva Mercedesa u prvom startnom redu. 

- Odličan je osjećaj biti prvi. Kvalifikacije su bile dobre nakon lošijih treninga, ali radili smo naporno ovaj vikend i u dobroj sam poziciji za sutra. Cijeli smo vikend bili bolji na mediumu nego na softu, pokušali smo opet, ali možda je vjetar kriv da nije bilo tako dobro. Imamo dobru poziciju sutra, fokusirat ćemo se na start, a koji je naš plan, znate - rekao je prvoplasirani Finac Valtteri Bottas. 

Portuguese Grand Prix

Vidno razočaran bio je Max Verstappen koji je maknuo kamermana od sebe nakon završetka kvalifikacija u kojima nije uspio biti ispred konkurenata u borbi za naslov prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kvalifikacije su bile teške. Osjećao sam se ugodno i mislio da mogu napraviti još jedan dobar krug nakon što sam izašao sa staze u četvrtom zavoju, ali u posljednjem sektoru je jedan bolid bio ispred mene i ometao me, ali tako je kako je. Nije idealno, ali vidjet ćemo što možemo raditi na utrci jer dosad i nije bilo zabavno voziti ovdje - rekao je razočarani Verstappen.

Portuguese Grand Prix

A Lewis Hamilton pokazao je kako ga se nikad ne smije otpisati te kako nakon dva i ne tako dobra dana na treningu sve može popraviti kad je najbitnije. 'Za dlaku' je ostao iza momčadskog kolege, ali to nije ništa što ne može popraviti na utrci.

- Odličan posao Valtterija i tima, nismo očekivali prve dvije pozicije za vikend. Nije ovo bio perfektan krug, ali uredu je. Mislim da ne mogu biti zadovoljan jer ovo što radimo zahtijeva korak dalje, ali sutra će se sve vidjeti - zaključio je Hamilton. 

Portuguese Grand Prix

Veliko je iznenađenje napravio Sebastian Vettel koji je nakon grozne prošle sezone u Ferrariju prešao u Aston Martin, a sutrašnju će utrku započeti na desetoj poziciji. Razočarani svakako mogu biti Fernando Alonso iz Alpinea koji nikako da u pravom trenutku izvuče nešto iz bolida jer je na slobodnim treninzima imao solidno vrijeme, te definitivno Lance Stroll iz Aston Martina i Daniel Ricciardo iz McLarena koji su završili kao 17., odnosno 16.

Portuguese Grand Prix

Valja istaknuti i odličan pokušaj mladog Georgea Russella da u Williamsu uđe u Q3, ali ostao je 'kratak' za 57 tisućinki sekunde iza Gaslyja u Q2. Dobar su pothvat napravili i Ferrarijev Sainz koji je završio peti te Ocon iz Alpinea na šestom mjestu, dok su dosad jako dobri Norris iz McLarena i Leclerc iz Ferrarija završili na sedmom, odnosno osmom mjestu. Utrka počinje u nedjelju u 16 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...