Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Boysi od Mamića i uprave traže neopozivu ostavku

Novoizabrano vodstvo Udruge navijača Dinama izdalo je priopćenje u kojem su se osvrnuli na rad kluba i čelnih ljudi, posebno na Zdravka Mamića

Sanjin Strukić
Foto: Sanjin Strukić
28 komentara

Nezadovoljni općim stanjem u voljenom klubu navijači od kompletnog Izvršnog odbora zahtijevaju neopozivu ostavku. Na čelu novoizabranog vodstva Udruge su Denis Šeler kao predsjednik i Slaven Grgac kao dopredsjednik.
U priopćenju, između ostalog, piše:
- Dragi gospodine Mamić, ogorčeni apsolutno neprihvatljivim načinom na koji Vi i aktualna uprava vodite Dinamo, mi - navijači okupljeni oko Udruge navijača Dinamo, zahtijevamo bezuvjetnu i neopozivu ostavku kompletnog Izvršnog odbora NK Dinamo, počevši od predsjednika Mirka Barišića i Vas kao izvršnog dopredsjednika te raspuštanje stručnog stožera na čelu sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem i trenerom Brankom Ivankovićem.
Čelnici Udruge već su u ponedjeljak bili na sastanku sa Zdravkom Mamićem, koji je trajao čak dva sata, od kojih je izvršni dopredsjednik Dinama, prema riječima prisutnih navijača, plakao 1,5 sat.
Po današnjem dolasku u prostorije Udruge Mamić se udobno zavalio u fotelju vjerojatno očekujući suradnju, no kad je dobio priopćenje, nije više bio tako spokojan, na brzinu ga je pročitao, letimično preletio i rekao da se osjeća izmanipulirano. Tada ga je jedan od navijača prekinuo i rekao mu:
- Dosta je priče. Pričali ste osam godina. Na to se Mamić dignuo i rekao da ide tamo gdje može pričati.
- Idem u klub. Tamo mogu pričati - završio je Zdravko.
I nisu morali Boysi dugo čekati na Maminjov odgovor. Pozvao je Zdravko novinare na konferenciju u prostorije kluba iz Maksimirske 128.
- Otišao bih iz kluba da su tražili samo moju ostavku, a ne cijele garniture. Nije mi samo jasno zašto to čine upravo sada kada smo pred ulaskom u Ligu Uefe i kada smo financijski oporavili klub. Isto je bilo i prošle godine prije Ajaxa - rekao je Mamić na konferenciji za novinare.
- Mi ne navijamo za Zdravka Mamića, nego za klub slavne povijesti koji je postojao prije vas, a postojat će i nakon vas. Zato od vas tražimo da bezuvjetno odstupite, inače ćemo biti prisiljeni na borbu svim legalnim sredstvima, što uključuje peticije, javne skupove i sve legalne oblike borbe. Gospodine Mamiću, smatramo da ste odavno potrošili sve kredite koje ste imali među navijačima Dinama, a bilo ih je mnogo, i još jednom ponavljamo; tražimo prije svega vašu ostavku, a onda i ostavku vaših trabana i jataka u klubu - zaključuju Boysi u priopćenju.

Naši partneri pišu
Message