Obavijesti

Sport

Komentari 5

Božićni spektakl: Ne dajte da vam Zvezda danas bude Grinch

Cedevita protiv dosad neporaženih Beograđana igra na Božić u 19 sati. ‘Dvojka’ Doma sportova bit će rasprodana, a Miro Bilan kaže kako ne žele razočarati navijače

VIDEO

Nitko od nas nije ovako zamišljao Božić, atipična je to situacija za ove prostore. Ali prodaja ulaznica ide odlično, što nas veseli, a mi ćemo se potruditi da Crvena zvezda ni nama ni gledateljima ne pokvari Božić, kaže Miro Bilan.

Pogledajte video

Pokretanje videa...

00:11

Budući da su adekvatne dvorane zauzete na okolne dane, Cedevita će Zvezdu ugostiti na najveći katolički blagdan, koji je inače i hrvatskim sportašima slobodan dan.

- Svatko od nas ima svoj ritam na dan utakmice. Ja se probudim, odem na trening, odmorim se, ručam, odspavam sat i pol, popijem kavu i odem na utakmicu. Ručat ću piletinu i tjesteninu, ali potrudit ćemo se da od pravog božićnog ručka nešto ostane za poslije utakmice ili za sutra - kaže Cedevitin kapetan.

A što bi trebalo biti za pravi božićni ručak?

- To je pitanje za suprugu, nemamo neku tradiciju da je svaki put isto - rekao je.

Trener Veljko Mršić ništa neće braniti igračima, ali vjeruje da su profesionalci i da će na utakmicu doći spremni.

- Sigurno se neće prejesti da ne mogu hodati po terenu. Na Božić svi žele pružiti najbolju partiju - uvjeren je Mršić, kojemu je samo žao što neće moći cijeli dan provesti s obitelji.

- Inače bismo poslije ručka ostali sjediti i razgovarati. Možda bih inače otišao posjetiti roditelje u Imotski, ali barem su supruga i djeca tu.

I Johnu Shurni ovo će biti prvi “radni” Božić.

- Uzbuđen sam! U Americi je to uobičajeno, na Božić se igraju najbolje utakmice, u posebnim dresovima... Sve je to biznis. Ako se fanovima sviđa, neka se igra. Meni je ovo peti Božić u Europi, svaki je bio bez obitelji, ali drago mi je zbog suigrača da je domaća utakmica pa će barem jutro provesti sa svojima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening