Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bračni parovi u dobru, zlu i na Igrama: Udvoje je ipak lakše...

Bračni parovi u dobru, zlu i na Igrama: Udvoje je ipak lakše...
1

U Pyeongchangu se natječe desetak ljubavnih parova, a tri su i bračna. Alexa Scimeca Knierim (26) i Chris Knierim (30) imaju posebnu priču. Tu su još i par koji vozi bob, kao i par u brzom klizanju

VIDEO

Nastupati na Olimpijskim igrama podvig je sam za sebe, a kad to uspije dvoje ljudi iz istog kućanstva, to je - čudo.

U Pyeongchangu se natječe desetak ljubavnih parova, a tri su i bračna. Kod parova u umjetničkom klizanju nije neobično da su i emotivno povezani, no Amerikanci Alexa Scimeca Knierim (26) i Chris Knierim (30) imaju posebnu priču. Njihov nastup na Valentinovo nije završio medaljom, ali jest poljupcem. Zajedno kližu od 2012., a trenira ih Dalilah Sappenfield - koja ih je i vjenčala četiri godine kasnije.

Pyeongchang 2018 Winter Olympics
Pyeongchang 2018 Winter Olympics

Ta 2016. godina bila im je u mnogočemu prijelomna jer je Alexi dijagnosticirana po život opasna bolest probavnog sustava. Bila je na tri operacije, izgubila devet kilograma i karijera joj je bila upitna. No dvije godine kasnije kvalificirali su se na Olimpijske igre.

Bračni par ima i bob. Štoviše, Amerikanka Jamie Greubel Poser (34) i Nijemac Christian Poser (31) već su na drugim bračnim Igrama. Upoznali su se 2012., nekoliko mjeseci razgovarali pomoću Google translatora, a u ljeto 2014. se vjenčali. Te godine u Sočiju je Jamie osvojila olimpijsku broncu, a njezin suprug je bio peti. Više nikome nije čudno što ona u američkom dresu navija uz stazu za Njemačku.

Pyeongchang 2018 Winter Olympics Pyeongchang 2018 Winter Olympics

Kanadski brzoklizački bračni par Josie (24) i Denny (32) Morrison oženili su se lani, a medeni mjesec planiraju nakon ZOI-ja. Njemu četvrtih i posljednjih. Prije četiri godine u Sočiju je uzeo srebro i broncu, no 2015. je nastradao na motociklu, polomio bedrenu kost, potrgao ligamente...

Pyeongchang 2018 Winter Olympics

Uz bolnički krevet sjedila je Josie, djevojka iz njegova tima. Tad još nisu bili par, ali rekao je medicinskim sestrama da će mu biti žena, iako tad nisu ni hodali. To se promijenilo ubrzo i manje od godinu dana kasnije njih dvoje su kao par bili na bicikliranju.

Pyeongchang 2018 Winter Olympics

Josie je, nasreću, primijetila da se Denny čudno ponaša i odvela ga u bolnicu. Pretrpio je moždani udar. Unatoč dugom oporavku, uspio se kvalificirati. Baš kao i Josie.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu