Sport

Komentari 7

'Prijatelj se baš mojim autom provozao razrovanom cestom'

'Prijatelj se baš mojim autom provozao razrovanom cestom'

Otac ga je kupio bratu i meni jer nas nije mogao voziti na trening svaki dan prije škole. Platio ga je oko 600 dolara, rekao je trener Medveščaka Douglas Bradley

Bio je to Chevrolet Impala iz 1968. godine. Sjećam se, bio je bijeli s plavom unutrašnjosti, rekao je Douglas Bradley i dodao:

- Otac ga je kupio bratu i meni jer nas nije mogao voziti na trening svaki dan prije škole. Platio ga je oko 600 dolara i stariji brat i ja smo njime vozili i sestre. Imali smo ga četiri godine pa ga je otac prodao.

Trener hokejaša Medveščaka ne zna gdje je taj auto sada, ali kaže kako se još danas rado sjeti anegdote kako je umalo ostao bez njega.

- Bilo je to u drugom razredu srednje škole. S prijateljima sam sijedio uz jezero u Actonu, u Masachusetsu i ugledo sam oblak prašine kako se spušta po makadamu cestom koju nikada nitko nije prolazio autom. Pomislio sam “Bože, pogledaj ovoga šta radi”. Nemalo sam se iznenadio kada sam vidio da je to moj auto - prisjetio se Bradley i napomenuo:

- Jedan od mojih prijatelja odlučio se provozati tom razrovanom cestom baš mojim Chevroletom. Mislio je da će proći, no kamenje je oštetilo kutiju mjenjača. Morao sam ga voziti na popravak, a on mi još nije vratio novac, ha, ha, ha... Još mi je dužan!

Bradley već 15 godina radi u Europi, te se priviknuo na manje automobile. U Zagrebu trenutačno vozi službeni Citroen C5

Najčitaniji članci